Görüş Bildir
Haberler
Köpek Olsan İsmin Ne Olurdu?

etiket Köpek Olsan İsmin Ne Olurdu?

İnsanın en iyi dostu, bebişkolar bebişkosu, güzelim köpecikler. Öyle güzel bakıyorlar, öyle güzel seviyorlar, öyle sadıklar ve kimi zaman o dilsiz halleriyle öyle bir yüreğimize dokunuyorlar ki insan onlardan biri olup dillerini konuşabilmeyi, onlarla dört pati üstünde koşabilmeyi istiyor. 

Bakalım bir köpek olsan ismin ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım. Sence nasıl bir köpek olurdun?

2. Peki, hayatına ortak olduğun insan nasıl biri olsun isterdin?

3. Aşağıdaki oyuncaklardan hangisiyle oynamaktan hiç bıkmazdın?

4. Şimdi de kendine şu konforlu yataklardan birini seç bakalım.

5. Peki bir kedicikle aynı evi paylaşıyor olsaydın sence onunla aranız nasıl olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bu çizgi film köpekciklerinden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şaşkın Gofret!

Şaşkın Gofret!

Bir köpek olsan ismin Gofret olurdu. Şaşkın ve uysal hallerinle insanının hayatına neşe katardın! İyi kalpli olduğun kadar eğlenmeyi, hareket halinde olmayı, bir şeyleri çekiştirmeyi, kimi zaman da ufak hınzırlıklar yapmayı seven bir köpüş olurdun. Hırsızlar senden iyi dost bulamazlardı! Oyuncu ve dost canlısı olduğun için eve giren hırsıza koşa koşa topunu getirirdin. İnsanının zor bir gün geçirdikten sonra aklına ilk gelen şey eve koşup sana sarılmak olurdu. Sevgi dolu, şaşkın, oyunbaz Gofret, insan versiyonunla da etrafındakilerin yüreğini ısıtıyor olmalısın!

Tersim Pistir Badem!

Tersim Pistir Badem!
www.troll.me

Sahibine yürekten bağlı, onun sözünden çıkmayan, onunla birlikte uyuyan, yuvasını tüm kötülüklerden koruyan gerçek bir görev köpeği Badem! Suyuna gidilirse senden iyisi olmazdı, ama tersine denk gelene de hırlamaktan çekinmezdin. Kediler pek iyi dostun sayılmazlar, sincap görsen heyecandan yerinde duramazsın, canın isterse oyun oynarsın, istemezse dilerse insanın topu ağzına zorla tıkıştırsın oralı olmazsın. İnsan versiyonunda da sevdiklerini koruyup kollayan, etrafındaki insanlar konusunda seçici biri olmalısın. Tersine denk gelmeyiz umarız!

Tembel Teneke Karamel!

Tembel Teneke Karamel!

Günlük gezmelere çıkmaya bile üşenen, televizyon karşısında insanıyla birlikte keyif çatmayı seven ama iş hırsıza arsıza geldi mi kendini aşan ve haddini bildiren Karamel! Konforuna düşkünlüğünle senin için kafası rahat bir insan en iyi dost olurdu. Birlikte aynı tabaktan patlamış mısır tırtıklardınız, kedi mi gelmiş, sincap mı geçmiş seni alakadar etmez, senin keyfini kaçırmasınlar da. Öyle ki bir müddet sonra insanın da pes eder, seninle birlikte göbüşünü kaşıya kaşıya kanepelere serilirdi. İnsan versiyonunda da sakin yaratılışlı biri olmalısın. Aman işte herkes kendi işine baksın, seni yormasınlar.

Heyecanlı ve Tez Canlı Tarçın!

Heyecanlı ve Tez Canlı Tarçın!

Park mı? Sincap mı? Oyuncak mı? Televizyon mu? İnsanım eve mi geldi? Oyun, oyun, oyun! İçi içine sığmayan, zıp zıp zıplayan, arabaların altında bir pet şişenin peşinde dakikalarda koşabilen Tarçın! Her şeyi sever, herkesle iyi anlaşır, sosyal bir kelebektir. Boyundan büyük veya küçük hiç fark etmez, her canlıyla hemencecik dost olurdun. Koşmaya, çimlerde sırtını kaşımaya, sabahın köründe insanını patilerinle dürterek uyandırmaya bayılırdın! İnsan versiyonunda da girdiğin ortamların neşe kaynağı olmalısın, sosyal becerilerin öyle yüksektir ki her kesimden insanla anlaşmanın, uzlaşmanın bir yolunu bulursun. Partilerin aranan ismisindir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
625
448
394
65
39
37
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deniz derya

şaşkın gofret

FT_LaXus

Şaşkın Gofret

Onur Özalp

Heyecanlı ve Tez Canlı Tarçın!