Görüş Bildir
Haberler
Konyaspor 1-1 Başakşehir

Konyaspor 1-1 Başakşehir

Enver K.
20.03.2016 - 16:06

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Torku Konyaspor-Medipol Başakşehir karşılaşması 1-1 sona erdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren iki takımın mücadelesi hızlı başladı. Henüz 6. dakikada kullanılan kornerde topu önünde bulan Volkan Fındıklı, düzgün bir vuruşla Torku Konyaspor’u öne geçirdi. Bu dakikadan sonra topun kontrolünü eline alan ve tamamen kapanan rakibi karşısında pozisyon bulmaya çalışan Medipol Başakşehir, ilk yarıda istediği fırsatları bulamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında üçlü savunmaya dönen Abdullah Avcı, tüm hatlarıyla gol için saldırdı. Torku Konyaspor ise yakaladığı hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştı. Sürekli gol arayan konuk ekip, 89. dakikada Sokol Cikalleshi’nin ceza yayı üzerinden muhteşem vuruşu ile eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele berabere sonuçlandı.

Ligde yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Torku Konyaspor, puanını 47’ye yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu. Puanını 41 yapan Medipol Başakşehir, 4. sırada yer aldı.

Torku Konyaspor önümüzdeki hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda, Medipol Başakşehir ise sahasında Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın