Görüş Bildir
Haberler
Kontrolü Bir An Olsun Elden Bırakmak İstemeyen Huzursuz İnsanların Anlayabileceği 15 Durum

Kontrolü Bir An Olsun Elden Bırakmak İstemeyen Huzursuz İnsanların Anlayabileceği 15 Durum

Vakit, ecnebinin control freak (kontrol delisi) olarak tabir ettiği insanların acı dolu dünyasını aydınlatma vakti. Kontrol çılgınları kötü insanlar değil, sadece yanlış anlaşılıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aynı ortamda bulunduğunuz insanların yanlışlarını düzeltmeden duramazsınız. Yaptıkları hatalar önemsiz olsa bile bunu yaparsınız.

2. İnsanlarla bir aradayken herkesin davranışlarına hakim olmak istersiniz. Başını kaçırdığınız bir muhabbet ya da iki kişinin kendi arasında bir şeyler yapması sizin için kabus gibidir.

3. Sizin yaparken aşırı huzursuz olacağınız bir şeyi karşınızdakinin rahatça yapmasına tahammül edemezsiniz. Herkesin sizinle aynı hassasiyetlere sahip olması gerektiğini düşünürsünüz.

4. Her lafın altında bir ima, bir mesaj sezersiniz. Birinin laf arasında söylediği tek bir basit ifade dahi uykularınızı kaçırabilir.

5. Her lafa verecek bir cevabınız vardır. En önemsiz mevzular için dahi insanlarla sürekli didişirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tartışmanın da ötesinde, hep son sözü söylemek zorunda hissedersiniz. Son sözü söylemediğiniz zaman içinde dinamitler ateşlenir!

7. Geri adım atmayı sevmezsiniz. Gerçek bir Don Kişot misali savunduklarınızın arkasında durmak sizin karakteriniz olmuştur.

8. Çevreniz hakkında sürekli bir yargınız bulur. İnsanlardan daha üstün bir farkındalığa sahip olduğunuz için, onların durumlarını önceden sezer ve buna göre davranırsınız.

9. Biriyle tanıştığınızda, sizi yanlış anlamaması için fazlasıyla kasılıp şekilden şekle girersiniz. Bu da aksi gibi insanların sizi yanlış anlamalarına sebep olur.

10. Çok çabuk öfkelenir, öfkenizi kontrol altına alamadıkça daha da öfkelenirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hayatınızdaki insanların değişmesini, sizin istediğiniz biçimde davranmasını istersiniz. Kimse buna mecbur olmadığı için genellikle yalnızsınızdır.

12. Belirsizliklerden nefret eder, her şeyi bilmek zorunda hissedersiniz.

13. Başkalarını eleştirdiğiniz ölçüde eleştiriye açık değilsinizdir. Çoğunlukla sırf siz onları eleştirdiğiniz için eleştiriliyorsunuzdur.

14. El atmadığınız her şeyin kötü gideceğini düşünürsünüz ve kendinizi buna layık hissetmezsiniz. O yüzden her işin ucundan tutmak zorunda hissedersiniz.

15. Standartlarınız yüksektir. İstediğiniz şeyleri çoğunlukla bulamaz ve daha da mutsuzluğa gömülürsünüz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
27
13
9
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza Gülhan

yanlış anlaşılmasın şerefsiz değiliz

YB Yavuz

mesela odadan çıkan biri kapıyı kapatmıyor sinirlerim zıplıyor. ( içimi dökmek istedim :( )

Pasif Kullanıcı

Sonra kapıyı çarpıyorum ben de

Pasif Kullanıcı

Bunları yapsam da yapmasam da nefret mıknatısıyım lol