Görüş Bildir
Haberler
Konserde Göğsü Açılan Yıldız Tilbe Muhabirin Sorusuna Çok Öfkelendi! "Senin Gözün Kör..."

Konserde Göğsü Açılan Yıldız Tilbe Muhabirin Sorusuna Çok Öfkelendi! "Senin Gözün Kör..."

Müge Kakşi
16.10.2021 - 19:59

Koronavirüs aşısı yaptırmayan ve aşıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yıldız Tilbe'nin konserlerinin iptal edilmesi gündem olmuştu. Ardından geçtiğimiz günlerde Harbiye'de konser veren ünlü sanatçının konser esnasında göğsünün açılması da sosyal medyada epey konuşuldu. Salı günü Etiler'de bir AVM'de görüntülenen Tilbe muhabirlerin koronavirüs sorularına cevap vermezken göğsünün açılmasıyla ilgili sorulara oldukça öfkelendi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıldız Tilbe Sorulara Öfkelendi

Yıldız Tilbe Sorulara Öfkelendi

Besteleri kadar saç modeli ve danslarıyla da ilgi odağı olan 55 yaşındaki şarkıcı, Etiler'de bir AVM'de menajeri ile alışveriş yaparken görüntülendi. 

Menajerinin “kadınsal bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu” dediği Tilbe, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Koronavirüs aşısı yaptırmadığı için sosyal medyada büyük tepki çeken ve Kıbrıs konseri iptal edilen ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara sinirlendi.

Senin Gözün Kör Yavrum

Senin Gözün Kör Yavrum

Tilbe’nin önceki hafta harbiye konserinde dans ederken bluzu açılmıştı. Tilbe, gazetecilerin olayı hatırlatması üzerine, 'Senin gözün kör yavrum. Senin göğsün açılmıştır' diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
10
6
6
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın