Görüş Bildir
Haberler
Kloş Etekler, Jean Tulumlar ve Favori Parçalarıyla 2021 Yılının En Moda Kıyafet Modelleri

etiket Kloş Etekler, Jean Tulumlar ve Favori Parçalarıyla 2021 Yılının En Moda Kıyafet Modelleri

Ekin Avcı
16.11.2021 - 03:00

Bu yıl neler giydik? Boyfriend ve mom kalıptan sonra yüksek bel, bol paça jeanler trend parçalardan biri oldu. Kloş etekler yaz boyu kombinlerin kurtarıcısıydı. Crop bluzlar, jean tulumlar, blazer ceketler kombinlerin vazgeçilmezlerindendi. Favori parçalarıyla yılın en moda ürünlerine göz atmak istemez misin? O halde hemen içeriğe geçelim.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurtarıcı parça kloş etekler...

Kurtarıcı parça kloş etekler...

Kloş etekler hem kış hem de yaz kombinlerinin kurtarıcı parçalarından biri oldu. Gerçekten de çok şık duruyor ve hem klasik hem de spor kombinlere çok yakışıyor. Sen de gardrobuna eklemek istersen Modatekcan Siyah Parçalı Etek şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Duruşuna bayıldım, kumaşı da harika!''

Bol paça, yüksek bel jean modelleri...

Bol paça, yüksek bel jean modelleri...

Boyfriend ve mom kalıptan sonra bol paça, yüksek bel jeanler trend parçalardan biri oldu. Sen de gardrobuna eklemek istersen Meissa Mavi Kar Yıkama Bol Paça Jeans şu an indirimde. Dilersen farklı renklerini de tercih edebilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün göründüğü gibi arkadaşlar, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.''

Tüm renkleriyle favori jean tulumlar...

Tüm renkleriyle favori jean tulumlar...

Yılın favorilerinden olan jean tulumlar şıklığının yanı sıra tek parça oluşuyla hızlı ve rahat kombinler yapılabilecek kurtarıcı parçalardan biri haline geldi. Sen de gardrobuna eklemek istersen farklı renklerini de tercih edebileceğin TRENDYOLMİLLA Koyu Mavi Kemerli Denim Tulum harika bir alternatif ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünümün çok güzel ve kaliteli. Vücudu saran bir kalıbı var. Tam bedeninizi alın. Bol durmasını isterseniz bir beden büyük almanızı öneririm.''

Crop bluzlar her şeyle kombinlendi.

Crop bluzlar her şeyle kombinlendi.

Crop bluzlar eteklerle, jeanlerle, yatlarla, ceketlerle; hemen her şeyle kombinlendi ve hepsine de çok yakıştı. Kışın da crop giymekten vazgeçemem dersen Trend Alaçatı Stili Turuncu Polo Yaka Fitilli Crop Bluz yumuşacık dokusuyla harika bir alternatif. Şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun. Dilersen farklı renklerini de tercih edebilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kumaşı yumuşacık. Ön dekoltesinden rahatsız olanlar için biraz açık gelebilir. Benim için gayet iyiydi. Fiyat performansı 10/10.''

Uzun blazer ceketler jeanlerle çok yakıştı.

Uzun blazer ceketler jeanlerle çok yakıştı.

Önceleri klasik kombinlerin vazgeçilmezi olan blazer ceketler artık jeanlerle günlük kombinlere de şıklık katmaya başladı. Bu yıl uzun blazer ceketler epey sevildi. Sen de gardrobuna eklemek istersen farklı renklerini de tercih edebileceğin TRENDYOLMİLLA Kahverengi Blazer Ceket şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Mükemmel bir ceket, her şekide kombinlenilebilir.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın