Görüş Bildir
Haberler
Kızıldeniz Dalış Turları

Kızıldeniz Dalış Turları

VIPSCUBA
26.10.2015 - 16:50

23-30 Nisan'16 Kızıldeniz Kuzey & Bluehole Safari Dalış Turu

23 - 30 NİSAN 2016- KIZILDENİZ KLASİK KUZEY & BLUE HOLE DALIŞ TURUMUZ 8 GÜN - 7 GECE

Tur Başlama Tarihi: 23.04.2016 Tur Bitiş Tarihi: 30.04.2016

VIPSCUBA'nın sizler için hazırladığı bu çok özel turda 375 Km. sürecek bir yolculuğa çıkıyoruz. Hurghada'dan başlayan ve Kuzey Kızıldeniz'in en uç noktası olan Dahab/Blue Hole'e kadar uzanan bu rotamızda günü birlik teknelerin ulaşmayacağı en güzel dalış noktalarında dalışlar sizleri bekliyor. Türkiye'den ilk defa VIPSCUBA katılımcılarının bu maceraya çıktığını biliyor muydunuz? Klasik Kuzey Safari turlarına ek olarak koyduğumuz Dahab Blue Hole'e kadar uzanan rotamız Hurghada Reefleri, Abu Nuhas, Ras Muhammed, Tiran Adaları, Dahab Blue Hole,Thistlegorm ve Gubal Adalarını kapsamaktadır. VIPSCUBA Kızıldeniz Tekne Konaklamalı turlarda lider firma olup memnuniyetiniz garanti edilmektedir.

Kızıldeniz Klasik Kuzey Safari & Blue Hole Lüks Tekne Konaklamalı Safari turu sizlere özel paket bir tur olarak tasarlanmıştır. Kızıldeniz'in en güzel noktalarında gerçekleşecek olan turumuz 8 gün / 7 gecedir. Günde 3-4 adet arasında yapılacak olan dalışlarda güvenliğiniz için ücretsiz Nitrox eğitimi sizlere VIPSCUBA'nın hediyesidir.Tur boyunca hava ve rota şartlarında göre 23-26 dalış yapılabilmektedir.Tur ücretinin haricinde ekstra hiç bir ödeme bulunmaktadır.Tüm uçuşlar THY konforu ile direkt uçuşlar ile gerçekleşmektedir.Tüm turumuz boyunca güvenli dalışlar, kaliteli hizmet siz katılımcılarımıza VIPSCUBA Turizm Seyahat Acentası tarafından garanti edilmektedir.Farkımız, tecrübemiz ve hizmet standartlarımızın yüksek olmasıdır.HER ŞEY DAHİL HİÇBİR EKSTRA ÖDEME OLMADAN. VIPSCUBA Size kötü sürprizler değil unutamayacağınız anlar hazırlar.

Daha azı ile yetinmeyin turumuzun tüm detaylarını yukarıdaki özel bölümlerden inceleyiniz ! VIPSCUBA tur katılımcıları kaliteli hizmet alma hakkına sahiptir.!

Kaynak: http://www.vipscubastore.com/23_30_ni...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın