Görüş Bildir
Haberler
Kışın En Çok Tercih Edilen Elektrikli Isıtıcı Modelleri

etiket Kışın En Çok Tercih Edilen Elektrikli Isıtıcı Modelleri

Ekin Avcı
20.11.2021 - 00:15

Yazcıları hüzne boğan soğuk havalar geldi çattı, ısınma sorunu da başladı. Yıllardır evlerde en çok kullanılan ve kullanıldığı ortamı her zaman sıcacık tutan elektrikli ısıtıcı modellerini senin için derledik. Kumtel ısıtıcıdan Simfer ısıtıcıya, en çok tercih edilen elektrikli ısıtıcı modellerine göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kumtel elektrikli mini şömine soba

Kumtel elektrikli mini şömine soba

Hemen herkes hayatında bir kez dahi olsa bu ısıtıcının olduğu bir ortamda bulunmuştur. Hele ki tüm bölümleri birden çalıştırılırsa yanak kızartır, kış ortasında cam kapı açtırır. 🙂  Kış aylarının en çok tercih edilen elektrikli ısıtıcılarından biri olan KUMTEL Elektrikli Mini Şömine Soba şu an indirimde ve fiyatı 289 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ben çok beğendim. Oturma odasını hemen ısıtıyor, sıcacık yapıyor. İhtiyacı olana kesinlikle tavsiye ederim!''

Simfer Dysis Comfort dikatronik elektrikli ısıtıcı

Simfer Dysis Comfort dikatronik elektrikli ısıtıcı

Dikey tasarımıyla yer tasarrufu da sağlayan Simfer Dysis Comfort Dikatronik Elektrikli Isıtıcı sıcaklık ayar termostatına ve devrilme emniyetine de sahip Fiyatı şu an 419,90 TL.

CVS Atrika elektrikli ısıtıcı

CVS Atrika elektrikli ısıtıcı

Devrilme emniyetine sahip CVS Atrika Elektrikli Isıtıcı %25 daha çok verim sağlayan eliptik sarımlı telleri, arka paneldeki yansıtıcı ile ısıyı yoğunlaştırma özelliği, el yakmayan ızgaralarıyla oldukça uygun fiyatlı bir alternatif. Fiyatı şu an 114,95 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Tam bir fiyat performans ürünü. Cayır cayır ısıtıyor, saatte 96 kuruş yakıyor. Kesinlikle tavsiye ederim!''

Yussraw Infrared duvar tipi elektrikli ısıtıcı

Yussraw Infrared duvar tipi elektrikli ısıtıcı

Kuartz ısıtıcılar arasında, duvara monte edilebilme özelliğiye yer tasarrufu da sağlayan Yussraw Infrared Duvar Tipi Elektrikli Isıtıcı sadece ev değil bahçede de kullanabileceğiniz modellerden. Şu an indirimde ve fiyatı 269,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Gayet iyi ve güzel ısıtıyor. Paketleme de güzeldi, elime hasarsız ulaştı.''

Minisan ayaklı elektrikli ısıtıcı

Minisan ayaklı elektrikli ısıtıcı

İster ayaklı olarak istersen de duvara monte ederek kullanabileceğin Minisan Ayaklı Elektrikli Isıtıcı şu an indirimde. Fiyatıysa 289 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Tüm parçaları tam ve eksiksiz! Kurulumu kolay ve paketleme çok iyi. Kusursuz geldi diyebilirim. Isıtması da çok iyi!''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın