Görüş Bildir
Haberler
Kişiliğine En İyi Uyan İç Dekorasyon Tarzını Söylüyoruz!

Kişiliğine En İyi Uyan İç Dekorasyon Tarzını Söylüyoruz!

Easterling
03.11.2021 - 16:00

Evinizin içi aslında senin kişiliğinin bir yansımasıdır. Bakalım senin kişiliğinle en iyi uyan tarz hangisi? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, evine ne sıklıkla misafir gelir?

2. Farklı ülkelerde çekilmiş bu fotoğraflardan birini seçmeni istiyoruz!

3. Peki dağınık bir ev hakkında ne düşünüyorsun?

4. İç mekanda daha çok hangi renkleri seversin diye sorsak?

5. Bu tablolardan hangisini daha çok beğendin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evinin iç dizaynına sence bu bitkilerden hangisi daha iyi uyar?

7. Bunlardan hangisinde yaşamak isterdin?

8. Son olarak senden bir yemek seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İskandinav veya çevre dostu tarz!

İskandinav veya çevre dostu tarz!

İskandinav tarzı rahat ve hafiftir. Hafif bir dekorasyon, çok sayıda beyaz ve parlak renk vurgusu ile ayırt edilir. Mobilya basittir, ancak mümkün olduğunca işlevseldir. Perdesiz büyük pencereler ve bol miktarda doğal ışık bu tarzın ayırt edici özellikleridir. İskandinav tasarımı eko tarzına benzer. Taş, ahşap, doğal kumaşlar, cam ve kil gibi çevre dostu malzemelerin yanı sıra doğal renkler olan ceviz, süt ve bej kullanımını içerir. Bu iki stil sadece senin için mükemmel değil, aynı zamanda birbirleriyle kolayca kombinlenebilir.

Loft veya pop art tarzı!

Loft veya pop art tarzı!

Gökkuşağı renkleri ve parlak formlar, Pop art stilinin ayırt edici özelliğidir. Sıradan resimler, fotoğraflar ve diğer şeyler yeni bir anlam kazanır ve sanat eseri olurlar. Alışılmadık bir tasarıma sahip popüler aksesuarlar yaygındır: parlayan tabaklar, pembe bir heykelcik, bir karikatür lambası ve diğer eksantrik fikirler. Son zamanlarda ise Loft tarzı popüler hale geliyor. Açık alanın bolluğu ve endüstriyel unsurların - çok yüksek tavanlar, çıplak tuğla duvarlar, açık kirişler ve borular ve çimento zemin gibi - varlığı ile karakterize edilir. Bu tarzların ikisi de tam sana göre.

Eklektik tarz!

Eklektik tarz!

Eklektik stil, çeşitli stilleri birleştirir. Sıra dışı çözümleri sevenler için uygundur. Stil, çeşitli renkler ve dokular, tekrarlanan desenler, baskılar ve süslemeler ile karakterize edilir. Renk paletinde herhangi bir kısıtlama yoktur. Mobilyaya gelince, klasik bir kanepe ve yüksek teknoloji ürünü bir başka mobilya, burada mükemmel bir şekilde birleştirilmiştir. Ana şey mükemmel bir tasarım.

Klasik tarz!

Klasik tarz!

Net geometrik şekiller, ölçülü dekor ve düz duvarlar Klasik tarzın ana özellikleridir. Dekorasyon olarak alçı kalıp kullanılır, kapılar yerine kemerler sunulur, burada pahalı malzemeler ve masif ahşap mobilyalar hakimdir. Renkler genellikle açık renklidir ancak koyu renk ahşap mobilyalar ve parlak kaplama kombine edilebilir. Bu tarz, zamansız modayı takdir edenler için uygundur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
55
29
16
15
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın