Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Ruj Özel: 4 Adımda Kırmızı Rujda Ustalaş

Kırmızı Ruj Özel: 4 Adımda Kırmızı Rujda Ustalaş

Makyaj.com
22.10.2015 - 10:09

Kusursuz makyaj hiç de hayal değil, sadece doğru adımları ve teknikleri bilmen gerekiyor. Merak etme, biz bunun için buradayız! Herkesin rüyalarını süsleyen kırmızı ruju 4 adımda kolayca uygulayabileceğini biliyor muydun? Yapman gereken sadece aşağıdakileri adımları takip etmen ve sonrasında hemen aynanın karşısına geçmen!

1. Adım: Kusursuz cilt

Kusursuz cilt makyajı, kırmızı ruju gösteren en önemli adımdır. Bunun için cildini öncelikle nemlendirmeli, sonra kapatıcı yardımıyla göz altlarını ve varsa cildindeki izlerini gizlemelisin. Son olarak, fondötenini sünger veya fırça yardımı ile yüzüne uygulamasın.

2. Adım: Dudağını çerçevele

Mükemmel kırmızı ruj uygulaması için öncelikle dudağına çerçeve oluşturmalısın. Bunun için, ince ruj fırçanı, kırmızı rujuna sür ve dudağının dış çizgisini takip ederek fırça yardımıyla çerçeve çiz. Böylecekırmızı rujunu daha kolay ve pratik sürebilirsin.

3. Adım: Kırmızı rujunu sür

Dudağını çerçeveledikten sonra dudaklarına kırmızı ruj sürme zamanı geldi. Önce alt dudağından başlayarak dudağına rujunu sür, daha sonra üst dudağının köşelerinden içlerine doğru sürmeye devam et. Dudaklarının bütün köşelerine ve içlerine rujunu eşit bir şekilde sürdükten sonra son adıma geçebilirsin.

4. Adım: Aydınlat

Kırmızı rujunu daha vurgulu göstermek için, çevresine aydınlatıcı sürmelisin. Böylece dudaklarının etrafı daha temiz ve vurgulu gözükecektir.

Şimdi ayna karşısına geçip kırmızı rujunu ustaca uygulamalısın. Unutma, kırmızı rujun yeri ve zamanı yoktur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
13
9
3
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın