Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Halı Şıklığı: Ünlüler Dantelden Vazgeçemiyor

Kırmızı Halı Şıklığı: Ünlüler Dantelden Vazgeçemiyor

Makyaj.com
20.11.2015 - 12:05

Kırmızı halıda şıklıklarını yarıştıran ünlülerin son keşfi: dantel! Vintage giyinmeyi seven yıldızlar, dantel modasını oldukça çok sevdiler. Hemen hemen her davette karşımıza çıkan dantel detaylı elbiseler ve gömlekleri nasıl kombinlemen gerektiğini biliyor musun? Ünlülerden aldığımız derslerle karşındayız! Bakalım onlar bu seksi ve çekici detayları nasıl yorumlamışlar?

Orantılı dekolte

Transparan parçalar giyerken, orantılı dekolte vermeye dikkat etmelisin. Genellikle siyah ve beyaz renklerin kullanıldığı dantel kıyafetlerde, göğüs, sırt ve bacak dekolteleri en çok kullanılan detaylardır. Özellikle son yıllarda, iki yırtmaçlı elbiseleri çok görüyoruz. Jennifer Lopez'in de oldukça sevdiği bu tarz ile, bacak boyunu olduğundan daha uzun gösterebilirsin. Çekici gözükmek için siyah dantelli kıyafetleri, masum ve genç bir görünüm için beyaz danteli tercih etmelisin.

Makyaj stili

Dantelli kıyafetler giyerken, makyajını da stiline uydurmalısın. Seksi bir görünüm istiyorsan, sana tavsiyemiz dumanlı göz makyajı ve kırmızı rujdur. Kırmızı ruj ve siyah dumanlı göz makyajı senin için ağır olacaksa, tercihini füme göz makyajından yana kullanmalısın. Siyah kadar yoğun durmayan ama en az onun kadar etkili bir başka renk ise kiremit rengidir. Göz kapaklarına koyu kırmızı/kiremit tonlarında yapacağın dumanlı göz makyajı ile gecenin en dikkat çeken kadını sen olabilirsin. Dudaklarına gelince, makyajını koyu kırmızı ruj ile tamamlamaya ne dersin? Önce dudaklarını kırmızı kalem ile çerçevele daha sonra içini doldur.

Daha fazla makyaj ipucu için Makyaj.com'u ziyaret etmeyi unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
7
4
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın