Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Halı Alarmı: Altın Küre Ödül Töreni'nin Şık ve Rüküşlerini Seçiyoruz!

etiket Kırmızı Halı Alarmı: Altın Küre Ödül Töreni'nin Şık ve Rüküşlerini Seçiyoruz!

Aylak Madam
11.01.2016 - 13:02 Son Güncelleme: 11.01.2016 - 14:34

Ve yılın ilk kırmızı halı töreni ile karşınızdayız!

Pek çok ünlü ismin, özel tasarım kıyafetleri ile arz-ı endam ettiği, 73. Altın Küre Ödül Töreni, dün gece gerçekleşti. Uzun zamandır hasretini çektiğimiz kırmızı halı görünümleri de ona eşlik etti.

Çayınız, kahveniz hazırsa başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eva Green

1. Eva Green

Green, geceye damgasını vuran renk olan nude tonlarında bir elbise tercih etmişti. Koyu ve kısa renk saçları ona modern bir görünüm katmıştı. Makyajı ise tam da olması gerektiği gibi sade ve çarpıcıydı.

2. Kirsten Dunst

2. Kirsten Dunst

Gecenin favori kıyafetlerinden birisi de Dunst'a aitti. Sezon modası olan kadife kıyafetinin kesimi ve duruşu harikaydı! Keşke aynı şeyi kamera flaşları karşısında yok olmuş silik makyajı için de söyleyebilseydik. Zira kahverengi tonlarda seçtiği makyaj onu hem yorgun hem de yaşlı göstermişti.

3. Kate Hudson

3. Kate Hudson

Gecenin de benim de favorilerimden olan Hudson'a ne söylesek az kalır! Nude tonlardaki elbise, Hudson'ın tarzına çook başarılı bir şekilde adapte edilmişti. Açık bıraktığı saçları, yine nude tonlaraki makyajı ile kırmızı halı törenlerinde de hem şık hem rahat olmanın mümkün olduğunu herkese kanıtlıyordu!

4. Rosie Huntington-Whiteley

4. Rosie Huntington-Whiteley

Rosie de nude'un büyüsüne kapılıp, bizi büyülemeye karar kılanlardandı. Renk tercihi de, altlara doğru parlak taşlarla işlenmiş elbise de oldukça doğru bir karardı. Tek sorun büzgülü gibi görünen bel bölgesinin göz yormasıydı. Ancak Rosie'nin saçı ve makyajı öylesine mükemmeldi ki, bu minik detay çok da göze batmıyordu.

5. Jennifer Lawrence

5. Jennifer Lawrence

Lawrence, kırmızı halıda risk almaya pek de yanaşmayanlardan! Zira hemen hemen her katıldığı kırmızı halı törenine aynı makyaj, aynı saç ile katılmasının başka açıklaması olamaz. Yiğidi öldürsek de hakkını yemeyelim, Lawrence'ın elbisesine bayıldık. Geçen yılın modası olan yandan verilen dekolteleyle hareketlendirilmiş elbisesi, kesimiyle bel bölgesini incecik göstermişti. Sonuç olarak Lawrence, sade kırmızı elbisesine hareket katan takısıyla ve taptatlı hali tavrıyla gecenin en göze çarpan isimlerinden biri olmayı başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jennifer Lopez

6. Jennifer Lopez

İtiraf edelim ki Lopez'i transparan taşlı elbisesi olmayınca ilk önce tanıyamadık. Ta ki kusursuz makyajını görene kadar...Bizce Lopez bu tarz törenlerde nasıl makyaj yapılacağına dair gizli gizli uygulamalı bir ders veriyor. Zira hiçbir törende bizi hayal kırıklığına uğratmadı. Elbisesine gelecek olursak, fazla drapeli yapısıyla onu fazlasıyla kilolu gösterse de, rengi koyu latin teninde harika durmuştu!

7. Natalie Dormer

7. Natalie Dormer

Dormer, korkunç derecede kötü yapılmış saçı ve makyajıyla, buluşmaya uyuyakaldığı için geciken, hızlı hızlı ne bulduysa yüzüne süren bir kız havasında... Elbisesi mi? Sessizliğimizi koruyup, Game of Thrones hatırına kalbini kırmayacağız. Özetle Dormer bizi hayal kırıklığına uğrattı; hem de fazlasıyla!

8. Zendaya

8. Zendaya

Zendaya da saçı ve makyajı konusunda asla falso vermeyenlerden... Elbisesinin rengine tek kelimeyle bayıldık! Ten rengine en fazla bu kadar uyabilirdi. Dekoltesini ve kesimini sevsek de, altının katkat kabarık yapısı, ne bileyim biraz şey sanki..

9. Lady Gaga

9. Lady Gaga

Gaga'nın tarzı tabiri caizse 180 derece döndü! Eee haliyle çılgın kıyafetlerinden sonra bu halleri de bize fazlasıyla garip geliyor. Ancak elimizi vicdanımıza koyup itiraf edelim, şahane olmuş! Kadife düşük omuz elbisesi ve ona kontrast açık ten rengi, muhteşem görünüyor!

10. Julianne Moore

10. Julianne Moore

Moore'un seçtiği parlament mavisi elbise turuncu saçları için biçilmiş kaftandı! Keşke o güzel  saçlarını toplasaydı da, verdiği minik dekolteyi ortaya çıkarabilseydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Katy Perry

11. Katy Perry

Perry'nin pembeye tutkusu, 5 yaşındaki yeğeniminkinden farksız! Bembeyaz teni, simsiyah saçlarına uyum sağlayabilecek 83192839 ton kıyafet varken onun tercihi hep pembe, çok pembe! Hayır ocak ayının başındayız, hangi tasarımcının koleksiyonundan pembeyi buldu anlayamadık. Ucuz dekoltesi, sıradan kesim elbisesi...Olmamış 😢

12. Jaimie Alexander

12. Jaimie Alexander

Kırmızı halıda risk alıp, başarılı bir sonuç çıkaranlardan birisi de hiç kuşkusuz Jaimie idi. Kıyafetinin rengi, kesimi; saçı makyajı; sade aksesuar seçimi tek kelimeyle harika!

13. Kate Winslet

13. Kate Winslet

Winslet'ın neresini tutsak elimizde kalıyor. Bu kadın artık kendisine sarı saçın yakışmadığını bir kabullense de; o da, bizim gözlerimiz de rahatlasa... Kıyafetine ise diyecek söz bulamıyoruz. O derece kötü yani!

14. Emilia Clarke

14. Emilia Clarke

Emilia, dizideki Khaleesi karakterine ve haliyle pelerinlere kendini biraz fazla kaptırmış belli ki. Kötü mü olmuş derseniz, hayır olmamış; daha doğrusu sorun pelerinde değil! Balıkçı yaka elbisesi ve açık bıraktığı saçları ile Emilia'yı elbisenin içinde bulabilmek mümkün değil!

15. Emmy Rossum

15. Emmy Rossum

Emmy de dizideki varoş kız havasından bir türlü çıkamadı. Dünyanın en sıradan elbisesini tercih etmiş. Nitekim o elbise de kendisine en az yarım metre uzun! Hayır bunu giyerken ne düşünüyordu, çok merak ettik biz. (Cvp: Biraz büyük alayım da, önümüzdeki 98320932 yıl da giyerim.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte kırmızı halı törenine varlığıyla renk katan diğer ünlü isimler;

16. Rachel McAdams

16. Rachel McAdams

17. Sophia Bush

17. Sophia Bush

18. Eva Longoria

18. Eva Longoria

19. Cate Blanchett

19. Cate Blanchett
İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Rooney Mara

20. Rooney Mara

21. Gina Rodriguez

21. Gina Rodriguez

22. Maggie Gyllenhaal

22. Maggie Gyllenhaal

23. Heidi Klum

23. Heidi Klum

24. Olivia Palermo

24. Olivia Palermo
İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Amy Adams

25. Amy Adams

26. Amy Schumer

26. Amy Schumer

27. Saoirse Ronan

27. Saoirse Ronan

28. Alicia Vikander

28. Alicia Vikander

29. Lily James

29. Lily James
İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Brie Larson

30. Brie Larson

Peki, sizce bu gecenin en şık ismi hangisi?

Ünlülerin kıyafetlerine bir de ağır çekimde bakmak isterseniz, sizi buraya alalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
299
132
62
29
29
16
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgi

çok kötü giydiriyorlar ya

Mehmet KORKMAZ

Rachel McAdams sen ne güzel kadınsın be oyunculuğuna söylenecek söz yok zaten

mütevazi kıyafetlere rüküş malca ne olduğu belli olmayan anormal saçmalıklara waoww çekmişsiniz. Ben bu moda işini hiç anlamıyorum, dünyanın en gereksiz şeyl... Devamını Gör