Görüş Bildir
Haberler
Kıraç'tan Özgür Demirtaş'a Cevap: 'Ben Türkiye'yim Kardeşim. Sen Kimsin?'

Kıraç'tan Özgür Demirtaş'a Cevap: 'Ben Türkiye'yim Kardeşim. Sen Kimsin?'

Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medyada çokça takipçi ve beğeni kazanmış bir ekonomi akademisyeni. Dün şarkıcı Kıraç ile bir polemik yaşamıştı. Kıraç'ın isim vermeden ima ederek Demirtaş'ı neden 4 milyon kişimin takip ettiğini sorgulaması iki ünlü isim arasında gerginliğe sebep olmuştu. İki tarafa da hak veren söylemlerle diyalog gündem olmuştu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıraç, katıldığı bir Youtube yayınında, dün Twitter'da polemik yaşadığı Özgür Demirtaş'a, 'Ben Türkiye'yim kardeşim. Ben manavım, ben bakkalım. Ne anlatıyorsun sen? Sen kimsin? Sen ne kadar Türkiye'sin? Ülkeyi ne kadar biliyorsun? Sen sokakta çarşıda gerçekten gezdin mi? Emekçiyle yan yana oldun mu? Ben Kasımpaşalıyım!' diye çıkış yaptı. Diğer yandan da ekonomik bağlamda Demirtaş'ın yıllar önceki söylemlerini de eleştiren Kıraç, takipçi çokluğunu da algı yönetimi ve sosyal medya algoritmaları ile açıkladı. 

Sosyal medya fenomenliğini de sahtelik olarak yorumlayan şarkıcı, Demirtaş'ın küresel hegemonyaya ve Anglosakson evrenine uyum gösterdiğini belirtti.

İşte Kıraç'ın Özgür Demirtaş'a cevabı

Kıraç'ın katıldığı yayınının tamamını izlemek isterseniz👇

Yaşanan polemikte detayları bilmeyenler bu içeriğe bakabilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
40
33
11
6
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yoo sen Türkiye falan değilsin!

Pasif Kullanıcı

Kudurmuş...

Destan Yazan

Bunu kim Türkiye yaptı lan? Önüne gelen prim kasmak için Türkiye oluyor...

Ercan

Özgür Demirtaş'ın trolleri ve onu kemalist zanneden takipçileri gelir şimdi linçlemeye. Kıraç ergenekondan vatanseverler içeri tıkılırken de görüşlerini orta... Devamını Gör

Ali Efe

Vay babanın düşmanlarını. Sativa'nın kalitesine bak..