Görüş Bildir
Haberler
Kin Filmi Konusu Nedir? Kin Oyuncuları Kimler, Ne Zaman Yayınlanacak? Yılmaz Erdoğan'dan Yeni Netflix Filmi...

Kin Filmi Konusu Nedir? Kin Oyuncuları Kimler, Ne Zaman Yayınlanacak? Yılmaz Erdoğan'dan Yeni Netflix Filmi...

Güney Kore filmi olan ‘”The Grudge”dan uyarlama olan ve senayosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “Ki” filmi, Netflix’de izleyiciler ile buluşuyor. Başrollerinde Yılmaz Erdıoğan’ın da bulunduğu Kin filminin yapımcılığını Necati Akpınar yaparken, filmin yönetmen koltuğunda ise Türkan Derya oturuyor. Güney Kore’den uyarlama olarak çekilen filmin vizyon tarihi de belli oldu. Peki “Kin” filmi ne zaman yayınlanacak? Peki, kin filmi konusu nedir? Kin oyuncuları kimler? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen sezon yeni projeler için sunuculuğunu yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2' programından ayrılan Yılmaz Erdoğan'ın 'Kin' adlı filminden ilk fragman yayınlandı. 8 Ekim 2021 Cuma günü Netflix'te yayınlanacak. Peki, kin filmi konusu nedir? Kin oyuncuları kimler? 

KİN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler. Ertesi sabah bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin faalini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

KİN FİLMİ NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK?

Suç ve polisiye türündeki Kin filmi 8 Ekim 2021 Cuma günü Netflix'te yayınlanacak. Dünyaca ünlü online dizi-film platformundaki sayılı Türk yapımlarından biri olacak iddialı film, sinema salonlarında ya da televizyonlarda yayınlanmayacak.

KİN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

  • Yılmaz Erdoğan

  • Cem Yigit Uzümoglu,

  • Ahmet Mümtaz Taylan

  • Ruzgar Aksoy

  • Duygu Sarışın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın