Görüş Bildir
Haberler
Kimsenin Öğrenmesini İstemediğin En Büyük Sırrını Söylüyoruz!

Kimsenin Öğrenmesini İstemediğin En Büyük Sırrını Söylüyoruz!

Entel Feridun
28.11.2023 - 13:17 Son Güncelleme: 29.11.2023 - 00:02

Herkesin yüksek sesle konuşamadığı, hatta kendine bile itiraf edemediği bir sırrı vardır. Senin gizli kutunda ne var, ağzındaki baklayı çıkarıyoruz.

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sen aşağıdakilerden hangisisin?

4. Kaç tane arkadaşın var?

5. Zaman zaman boş boğazlık yaparız. Senin patavatsızlık seviyen yüzde kaç?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç çok sevdiğin birine yalan söyledin mi?

7. Kimsenin nerede olduğunu doğru bilmediği bir gün oldu mu?

8. Bu hayatta asla yapmam dediğin bir şey var mı?

9. Ailenle aran nasıldır?

10. Gelecekte hangisi olmak istiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şu hayatta hangisi için her şeyi yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski sevgilini hala seviyorsun!

Eski sevgilini hala seviyorsun!

Bir önceki ilişkinin ardından hala onu özlemekte ve ona karşı yoğun duygular beslemekte olduğun bir gerçek. Kendine bile itiraf etmekte zorlandığın bu duyguların, onu unutmanı engellediği aşikar. Beraber geçirdiğiniz güzel anılar, onunla yaşadığın eşsiz deneyimler, hala aklını meşgul ediyor. Ne kadar zorluklar yaşarsanız yaşayın, hala ona olan sevgini koruyorsun. Onunla geçirdiğin mutlu anları başka biriyle yaşayabileceğini düşünmüyorsun. Çünkü onunla geçirdiğin her an, her şey çok farklı ve özeldi. En zor zamanlarında yanında olan, seni değerli hissettiren ve seninle çılgınca eğlenebilen birini bulabileceğini düşünmüyorsun. Ona olan hislerinin en samimi ve derin duygular olduğunu biliyorsun. Bu yüzden hayatına başka birini dahil etmek istemiyorsun. Belki de bu durumun nedeni, tekrar bir araya gelme ihtimalinin, ne kadar az olursa olsun, hala var olması. Bu umutla yaşıyorsun. Her gittiğin yerde onu hatırlıyorsun ve bu durumu ne kendine ne de başkalarına açıklayabiliyorsun. Kalabalıkların içinde onun yokluğunu hissetmek sana ağır geliyor. Eğer yanında olsaydı, belki her şey daha güzel olabilirdi diye düşünüyorsun. Eski fotoğraflarınıza bakıp duruyorsun. Eğer onunla karşılaşırsan, boynuna sarılıp bir daha hiç bırakmak istemiyorsun. Ancak bu gururunla, ne ona gidebilirsin ne de onun gelmesini kabul edebilirsin. Hala onu sevdiğini kendine bile itiraf edemiyorken, tekrar bir araya gelebileceğinizi düşünmüyorsun. Ancak, sonuçta hepimiz insanız ve hayal kurmak ücretsiz. Değil mi?

Konfor alanının dışına çıkmaktan korkuyorsun!

Konfor alanının dışına çıkmaktan korkuyorsun!

Her insanın hayatla ilgili planları vardır ve bu planlar genellikle hayallerimizin bir parçasıdır. Hayallerimizi gerçekleştirmek için yolumuzu çizeriz. Sen de hayallerinin peşinden gitmek isteyen ve bu uğurda çabalayan birisin. Ancak, içindeki korku, çizdiğin bu yolda ilerlemeni engelliyor. Her engel karşısında pes etme düşüncesi, seni bu yolculukta durduruyor. Kendine olan inancını kaybetmişsin ve bu durumdan dolayı kendine üzülüyorsun. Kendine inanmanın ve hayallerinin peşinden koşmanın önemini biliyorsun. Ancak, tek başına çabalamaktan ve uğraşmaktan yorulmuşsun.

Hayatının daha çok bölümü varken, en küçük bir hayalden bile vazgeçiyorsun. Ancak, biz biliyoruz ki, istediğin zaman yapamayacağın hiçbir şey yok. Sadece engellere karşı direnç göstermeli ve yoluna devam etmelisin. Çünkü ileride, kaçtığın hayallerin pişmanlığını yaşamak istemezsin. Hayatı bir kere yaşarız ve hayallerinin peşinden koşmak için hala çok yolun var. Hiçbir şey için geç değil.

Elbette, hayatın zorluklarından ve içsel yıpranmalardan haberdarız. Her insanın zor zamanları olmuştur ve bu durumlar hareket etmeyi zorlaştırabilir. Ancak, hayatın tadını çıkarmanın ve hayallerini gerçekleştirmenin önünde hiçbir engel yok. Sadece biraz inanç ve cesaret gerekiyor. Kendine inanmanın ve ilerlemekten korkmamanın zamanı geldi. Hayallerinin gerçekleşmesi an meselesi.

Bir adım attığında dünyanın ne kadar değişeceğini göreceksin. Sadece içindeki korkuyu yenmek için cesaret göstermelisin.

Duygularınla yüzleşmekten korkuyorsun!

Duygularınla yüzleşmekten korkuyorsun!

'Kendine bile itiraf edemediğin sırrın, aslında güçsüz olduğunu düşünmektir.' Bu düşünce, her bireyin içinde bulunan ve genellikle saklanmaya çalışılan zayıf noktalardan kaynaklanır. Ancak unutulmamalıdır ki, hiç kimse mükemmel değildir ve bu zayıf noktalar, bizi benzersiz kılan özelliklerimizdir.

Bazıları bu zayıflıkların farkında bile olmadan, onları geliştirmek yerine saklamayı tercih eder. Ancak bu, bizi daha güçlü bir birey yapmaz. Kendimizi bu zayıflıklarımızla kabul etmeli ve hayatımıza bu bilinçle yön vermeliyiz. Eğer bu zayıflıklarımızı kabul etmez ve onlarla yüzleşmezsek, hayatımızın her anında karşımıza çıkmaya devam edeceklerdir.

'Güçsüzlüklerinle güçlü bir insansın.' Çünkü tüm bu zayıflıklara rağmen, hala gülebiliyor ve pozitif enerji yayabiliyorsun. Ancak, bu zayıf yanlarını kabul edip, onları kendine itiraf ettiğinde, birçok zorluğun üstesinden gelebilecek ve kendini daha güçlü hissedeceksin.

'Sen kendine inan, gerisi gelir.' Önemli olan, kendi zayıflıklarını kabullenmek ve bu bilinçle ilerlemektir. Kendi güçsüzlüklerini kabullen ve yola koyul...

Mutlu olamayacağından korkuyorsun!

Mutlu olamayacağından korkuyorsun!

Bu hayatta en çok istediğin şey mutlu bir yaşam ve bunun için yapman gereken ne, tam olarak bilmiyorsun. Aşık olmak bile seni korkutuyor. Sonunda olacak kötü anıları düşünüp mutlu olmaktan vazgeçiyorsun. Dahası ailenle ve arkadaşlarınla bir aradayken de bu duygu sizi baskılıyor. Resmen huzursuzluğunuz önce sizi sonra çevrenizdekiler esir alıyor. 'Bir şey yok' demekten sıkılmışsınız. Çünkü bir şey var. Artık bu duygu ile yüzleşmenin vakti geldi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
49
16
15
12
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın