Görüş Bildir
Haberler
Acun Resmen Türkiye'deki Bütün Yıldızları Toplamış! İşte Yıldızlarla Dolu Exxen Kadrosu

etiket Acun Resmen Türkiye'deki Bütün Yıldızları Toplamış! İşte Yıldızlarla Dolu Exxen Kadrosu

R.G.
26.11.2020 - 12:10

Klasik medya tahtını yavaş yavaş dijital platformlara bırakmaya başladı. Bunun haklı sebepleri de yok değil; uzayan dizi saatleri, Türkan Şoray kurallarını mumla aratan RTÜK ve hayal ettikleri rollerde oynama şansı bulamayan oyuncular, dijitale geçmeyi çözüm yolu olarak görüyor. Medya patronu Acun Ilıcalı da bunun farkında olmalı ki, yeni dijital platform olan Exxen için kolları sıvadı! 1 Ocak'ta bizlerin karşısına çıkacak olan Exxen'de adeta yok yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleyna Tilki ve Cemal Can'dan müzikal

Aleyna Tilki ve Cemal Can'dan müzikal

Bir yanda güçlü sesi ve tweetleriyle sansasyon yaratan Aleyna Tilki, bir yanda milyonlarca kişinin gönlünde yer eden Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can. Bu ikili müzikal bir diziyle Exxen'e 'star-t' verecek! Kelime esprisi de yaptığıma göre yapımları anlatmaya devam edebilirim.

Usta oyuncular bir arada

Usta oyuncular bir arada

Rekabetin yoğun yaşandığı dijital dünyada, kullanıcıların dikkatini çekmek oldukça zor ama Acun Ilıcalı Exxen için kesenin ağzını açtı!

Exxen'de birden fazla dizi ve mini dizi izleyeceğiz, bu yapımların bazıları oyuncu ve teknik kadro açısından Şampiyonlar Ligini aratmıyor.

Onlardan ilki, 'Şeref Bey' isimli dizi. Ali Atay'ın yapımını üstlendiği dizide, yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturacak. Hazırsanız şu ana kadar belirlenmiş olan oyuncu kadrosunu sayıyorum: Haluk Bilginer, Songül Öden ve Ertan Saban!

Exxen'de göreceğimiz yapımlardan biri ise, Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü oynayacağı 'Vahşi Şeyler' ismindeki mini dizi. Hazal Türesan ve Selim Bayraktar gibi sevilen oyuncuları kadrosuna katan dizinin çekimlerine en kısa zamanda başlanacağı biliniyor.

Talk show!

Talk show!

Geçtiğimiz yıllarda O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, kısa bir aradan sonra Beyaz Show'a Exxen ile geri dönecek. Hem de yalnız değil. Sevilen komedyen İbrahim Büyükak da Öztürk'e bu talk showda eşlik edecek! Eğlenceli bir program bizleri bekliyor anlaşılan!

Yarışmalar olmadan asla!

Yarışmalar olmadan asla!

Acun Ilıcalı'nın isminin geçtiği bir yerde yarışma olmaz olur mu? Asla olmaz! Ama bu seferki yarışmalar bildiklerimizden çok farklı.

Exxen'de yayınlanacak yarışmalardan biri, dünyada pek çok kişinin severek takip ettiği 'Next Top Model' isimli modellik yarışması. Bu yarışmayı da Burcu Esmersoy'un sunması planlanıyor.

Ceza ve Sagopa Kajmer'in jüri koltuğunda oturduğu Rap Star yarışması haberleri de hepimizi heyecanlandı. Ancak sunuculuğunu sevilen oyuncu Enis Arıkan'ın yapacağı yarışmayla ilgili Sagopa Kajmer'den açıklama geldi. Twitter'dan açıklama yapan Sagopa, 'Sevgili sevenlerim, bu ikinci olacak fakat yinelemek istiyorum ki; ben şu an için herhangi bir yarışmaya jüri olmadım. Olursam söyleyeceğim' ifadelerini kullandı.

Son bomba: Fenomenler!

Son bomba: Fenomenler!

Milyonlarca takipçisi olan fenomenler de Exxen'e dahil oldu. Reynmen, Orkun Işıtmak ve Buğra Kazancı gibi isimler Exxen için özel yapımlarda yer alabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
138
66
55
48
37
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın