Görüş Bildir
Haberler
Kim Demiş Çocukla Zor Olur Diye! Instagram'da Çocuklarını da Peşine Takarak Dünyayı Gezmekten Vazgeçmeyen 15 Gezgin Anne

Kim Demiş Çocukla Zor Olur Diye! Instagram'da Çocuklarını da Peşine Takarak Dünyayı Gezmekten Vazgeçmeyen 15 Gezgin Anne

Sırtlarında çanta, kucaklarında bebekleri. Herkes çok zor olduğunu düşünüyor ama onlara sorsan çok kolay. Gezerken çocuklarını da yanına alan anneleri Instagram'da sizin için kovaladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Instagram'ın en popüler gezgin annelerinden biri Özlem Demir. İkiz çocuklarıyla yıllardır dünyayı gezen "Gezenti Anne" gittiği yerlerdeki tüm keşiflerini takipçileriyle paylaşıyor.

2. Nazan Aşık da 2 çocuğu ile gezen annelerden. Anne adayları ve halihazırda anne olanlar için gezi tüyoları verirken kendi anılarını da Instagram'da paylaşıyor.

3. Oldukça eğlenceli bir gezgin anne! Oğlu Ada ile beraber çıktığı seyahatlerin deneyimlerini paylaşan Deniz Tarhan'ın, bol kahkahalı maceralarını takip ederken çok eğleneceksiniz.

4. Karen Edwards, 32 yaşında genç bir anne. Bebeği daha 3 aylık bile değilken dünyayı gezmeye karar vermiş. İrlanda, Singapur, Avustralya, Endonezya, Malezya, Vietnam, Tayvan ve hatta Hong Kong'u bebeği ile gezmiş.

5. Hande Çilek, eşi ile birlikte egzotik yerleri geziyordu. Hamileliği ve kızının doğması bu durumu hiç değiştirmemiş. Ela henüz 3 aylıkken seyahatlere devam etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Melek Nur Fidan Bayraktar, bebeğine ilk uçak deneyimini henüz o 15 günlükken yaşatmış. Avrupa'dan sonra Bali ve Singapur gibi egzotik yerleri de yine bebeğiyle gezmiş.

7. Keryn Means, çocukla tatilin zor olmadığını söylüyor. 2008'de ilk oğlu Dek, henüz 7 haftalıkken başlamış seyahatlere. Şimdilerde iki oğlu ile birlikte maceraya devam ediyor.

8. Bebekle uzun yola nasıl çıkılır, çantama neler koymalıyım, ya hastalanırsa vs.? İşte tüm bu soruların cevaplarını da Gezgin Anne'den öğrenebilirsiniz :)

9. Onlardan öğrenecek aslında ne kadar çok şey var! Buyurun bu da Minik Gezgin'den kamp yapmanın çocuklara faydaları...

10. 5 yaşındaki kaşif Atlas, annesi ve babasıyla 16 ülkeye 24 seyahati nasıl gerçekleştirdi? Bazı çocuklar gerçekten çok şanslı oluyor değil mi :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İsminden de anlayacağınız üzere Löplöpçüler, gezmekle kalmayıp aynı zamanda gurmelik de yapıyorlar. Yemek-içmek bizden sorulur dercesine Özenç ve Semih'in yaptığı paylaşımlar sizin de ufkunuzu açacak.

12. Courtney Adamo ve eşi Michael'in önce 3 çocukları vardı. Sonra 1 seneliğine dünyayı gezmeye karar verdiler ve yolda 4. çocukları dünyaya geldi. Bugünlerde ise işi gücü komple bırakıp gezmeyi yaşam biçimi haline getirdiler.

13. 2014’te iki sırt çantasıyla yollara düşen bu çiftin kızları 3, oğulları ise 1 yaşındaydı. 2016’da sahip oldukları her şeyi satıp hayatlarını seyahate adadılar. Gee ailesi bugün 2 milyona yakın takipçilerine ilham veriyorlar.

14. Ev alalım derken yollara düşmüş bu 4 çocuklu aileyi; bir Paris’te, bir Londra’da, sonra da San Diego’da görmek mümkün. Çocuklarının eğitimlerine bile yolda devam ediyorlar. Helal olsun!

15. Çocukla gemi seyahati nasıl yapılırmış onu da bu annemizden öğrenelim :) Hepsi birbirinden enerjik, yaşama sevinci dolu bu güzel annelere bize ilham ve cesaret verdikleri çok teşekkür ediyoruz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
33
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın