Görüş Bildir
Haberler
Kerem Bürsin'in Cümlesini Duyan Hande Erçel Neye Uğradığını Şaşırdı! "Sarhoş Olduğumda Soyunuyorum..."

Kerem Bürsin'in Cümlesini Duyan Hande Erçel Neye Uğradığını Şaşırdı! "Sarhoş Olduğumda Soyunuyorum..."

Müge Kakşi
12.11.2021 - 00:07

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin dizi aşkı gerçek olmuştu. Beraberliklerini bir süre saklayan çift sonunda aşklarını paylaştıkları fotoğraflarla ilan ederek hayranlarını sevindirmişlerdi. Aşklarına dolu dizgin devam eden ünlü çift sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Bu kez de Hande Erçel'e sorulan Kerem Bürsin sorusu olay oldu. Erçel soruyu duyunca ne yapacağını şaşırdı. İşte Hande Erçel'i utandıran Kerem Bürsin sorusu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptıkları paylaşımlarla ve açıklamalarıyla sık sık sosyal medyanın gündemine düşen Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti hayranları tarafından sevilerek takip ediliyor. En son ABD'ye tatile giden Erçel paylaştığı fotoğraflarla çok konuşulmuştu. Sonlanan tatilinin ardından geri dönen Erçel muhabirlerin sorularına cevap verirken gelen bir Kerem Bürsin sorusuna ne diyeceğini şaşırdı. İşte Erçel'e gelen o soru...

Hande Erçel'i Utandıran Kerem Bürsin Sorusu

Hande Erçel'i Utandıran Kerem Bürsin Sorusu

Oyuncu Hande Erçel, bağlı olduğu menajerlik şirketi çıkışı görüntülendi. Erçel, Kerem Bürsin ile ilgili gelen bir soru karşısında neye uğradığını şaşırdı. Erçel'e sevgilisi Kerem Bürsin'in 'Sarhoş olduğumda soyunuyorum' sözleri hatırlatıldı. Güzel oyuncu, bir muhabirin 'Size hiç denk geldi mi?' sorusu karşısında önce şaşırdı sonra da utandı.

Utangaç Tavırlar Sergiledi

Utangaç Tavırlar Sergiledi

Erçel,  'Yok hiç denk gelmedi' cevabını vererek utangaç tavırlar sergiledi. Güzel oyuncu, 'Kerem ile enerjilerimiz ve elektriğimiz tutuyor' diyerek aracına bindi ve evinin yolunu tuttu.

Kendisine gelen tekliflerin olduğunu söyleyen Erçel, 'Henüz netleşmiş bir projem yok' dedi.

Oyuncu arkadaşı Bensu Soral'la gittikleri Amerika tatili sorulunca, 'Çok güzel geçti. Kız kıza kafamıza göre çıktık eğlendik, yürüdük güzel yemekler yedik ve döndük' dedi. Bensu Soral'la aynı kıyafeti giyip sosyal medyadan paylaşmaları hatırlatılan Erçel, 'Bilerek yaptık, fark etmez. Pişti olmayı umursamadık' ifadelerini kullandı.

2 Milyondan Fazla Beğeni Aldı

2 Milyondan Fazla Beğeni Aldı

Öte yandan Hande Erçel, neredeyse her yaptığıyla gündem oluyor. Sık sık özel hayatıyla adından söz ettiren oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla da gündeme geliyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen oyuncu Hande Erçel, son olarak siyah mini elbiseli pozlarını paylaştı.

Oyuncunun cesur pozları kısa sürede 2 milyondan fazla beğeni aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın