Görüş Bildir
Haberler
Kerem Bürsin’den İtiraf: Seçmelerde Elendim!

Kerem Bürsin’den İtiraf: Seçmelerde Elendim!

Son yılların en popüler oyuncularından Kerem Bürsin, GAİN’de yayınlanan ‘Orda Rahat Mısın?’ adlı programa katıldı. Kerem Bürsin, oyunculuk kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Tüm merak edilenlerini yanıtlayan Kerem Bürsin, kariyerinin başlarında tuvalet temizlediğini ve şoförlük yaptığını sözlerine ekledi. İşte Kerem Bürsin’in açıklamalarından bazıları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son günlerde Hande Erçel ile olan ilişkisi ile gündemde olan Kerem Bürsin, Mirgün Cabası’ın hazırlayıp sunduğu ‘Orda Rahat Mısın?’ adlı programa katıldı. Kariyerinin başında yaşadıklarına değinen Kerem Bürsin, Muhtemeş Yüzyıl seçmelerine de katıldığını söyledi.

‘Seçmelerde Elendim’

‘Seçmelerde Elendim’

Türkiye'ye geldiğinde Türkçesinin kötü olduğunu ifade eden Bürsin, her pazar günü 2,5 saat boyunca oyuncu Devrim Yakut'tan diksiyon dersi aldığını söyledi. Ünlü oyuncu, 'Oyunculuk yapmak istiyor muyum, bunu becerebilecek miyim gibi hayatla ilgili sorularım vardı' dedi.

Bir döneme damgasın vuran Muhteşem Yüzyıl dizisi seçmelerine katıldığını açıklayan Bürsin, kabul edilmediğini söyledi. Ünlü oyuncu, daha sonra Güneşi Beklerken dizisinde rol alarak kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın