Görüş Bildir
Haberler
Kendinle Sevgili Olur Muydun?

etiket Kendinle Sevgili Olur Muydun?

koleksiyoner
08.09.2019 - 20:08

Herkesin sevgili olma tarzına öyle ya da böyle bir eleştiri getiririz. Peki ya söz konusu senin nasıl sevgili olduğun olsaydı? Hadi şimdi kendinle sevgili olur muydun öğrenme zamanı! :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da öğrenelim...

3. Kendini güzel/ yakışıklı buluyor musun?

4. Aynanın karşısında uzun vakit geçiriyor musun?

5. Kavga ettikten sonra genelde hangi taraf ilk önce özür diler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini eleştirecek olsan hangisini söylerdin?

7. Aşkın dili olsa senin için ne söylerdi?

8. Üzerinde bir uyarı etiketi olsa üstünde ne yazardı?

9. Partnerinin yerinde olsan en çok hangi özelliğinden etkilenirdin?

10. Son olarak mükemmelliyetçi olma seviyeni puanla bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kendinle sevgili olursun! Umarız ki kendin gibi birini bulabilirsin :)

Sen genel olarak seni anlamayan insanlarla beraber olmuşsun. Seni değerli hissettirseler bile hep daha çok seven, daha çok fedakarlık yapan taraf sensin. Aslında ilişkinde; daha çok hangimiz ilgili,sevgi dolu gibi kıyaslara gitmeyecek ve bundan şikayetçi olmayacak kadar fedakarsın ama hatalara göz yummuyorsun. Çıkar ilişkilerinden ya da kısıtlanmaktan pek hoşlanmadığını söyleyebiliriz. Özgür ruhlu bir yapın var ve anlayışlı birisin. 

Tabii tüm bu özellikler birleşince seni gerçekten güzel bir sevgili yapıyor. Herkesin yanlış tarafları veya hataları olabilir. Sen elinden geleni yapıyorsun. Ne istediğini ve ne istemediğini biliyorsun. En güzeli de bu. Senin sevgin, partnerlerinin beklentilerinin çok üstünde. Dolayısıyla partnerlerinin sana vereceği sevgi beklentilerin altında kalıyor. Ayrıca kendini çok iyi tanıma faktörü de kendinle çok güzel sevgili olmana olanak tanıyor :D Senin gibiler ilişki kurmakta genelde çok zorlanırlar. Kendin gibi birini bulabilmen dileklerimizle :)

Sen kendinle sevgili belki olursun?!?!

Bazen içinden geldiği gibi davranıyorsun ve partnerini bu yüzden tebrik ediyor olabilirsin. Çünkü sen kendine katlanıp katlanamayacağını bilmiyorsun. Ama karşındakiler seninle beraber olabiliyor. Kararsız bir insansın. Bazen tepkilerin belli olmuyor olabilir. Sen bile bazen kendine şaşırabiliyorsun. Bir işi başarmak için mutlaka güzel bir motivasyon kaynağı bulman lazım kendine. Motivasyonun olmadığı yerde senden bahsedilemez. Bundan dolayı acı eşiğinin de biraz düşük olduğunu söyleyebilirim. 

Eğer düşersen seni kaldıracak olan kişi sevgilin ya da arkadaşların olur. Kendi kendini telkin etme konusunda pek başarılı olmadığını söyleyebiliriz. Üzgün olduğun zaman, uzun süre kendinle baş başa kalmak sana pek iyi gelmez. Bu yüzden partnerinin enerjisi senin için en önemli özelliklerden biridir. Kendi kendine kalmak bu kadar iyi gelmezken kendinle nasıl sevgili olurdun bilinmez.. :)

Sen kendinle sevgili olamazsın!

Ne istediğini bilmeyen bir tarafın var. Kendine tahammül edebileceğini pek zannetmiyoruz. Aslında belki de aradığını bir türlü bulamamış olabilirsin. Ya da sorunun direkt kaynağına gidecek olursak eğer ne aradığını bilmiyor olabilirsin. Bu biraz kafa karıştırıcı bir hal alabiliyor. Sen duvarlarının arasında seni çözmeyi başarabilen kişilere bağlanabilirsin. Çünkü biraz kendi içine kapanmış bir halin var. Bu gizemli tarafı ancak seni çok iyi anlayan birileri bilebilir.

Kendini beğenmediğin konular fazla olabilir. Bu yüzden sen partnerini seninle olduğu için başarılı buluyorsun. Biraz zor tarafların olduğu için seninle olmak sana göre çok zor bir şeydir. Canın sıkkın olduğunda kendine iyi gelemeyebilirsin. Çünkü sen karşı tarafın enerjisinden besleniyorsun. Sana iyi gelen partnerinin sana verdiği enerjidir. Bu yüzden kendinle sevgili olmayı unut! :D

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
229
87
61
51
20
16
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın