Görüş Bildir
Haberler
Kendine Güvenen Şöyle Gelsin! Bakalım Sevgilinin Seni Aldattığını Anlayabilecek misin?

Kendine Güvenen Şöyle Gelsin! Bakalım Sevgilinin Seni Aldattığını Anlayabilecek misin?

Aburoski
08.05.2019 - 15:55

Bugünkü testimiz kimsenin başına gelmesini istemeyeceğimiz aldatma konusuyla ilgili. Oldu ki bir gün aldatılırsanız bunu anlayıp anlamayacağınızı test etmek istedik. Umarım aldatıldığınızı hemen anlarsınız ve en kısa zamanda gerekeni yaparsınız! 

Not: Böyle bir durum yaşarsanız lütfen 2. bir şans vermeyin!

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Diyelim ki sevgilin/eşin sana yakın arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyip gitti. Saatler sonra da aslında yakın arkadaşlarıyla değil de hiç tanımadığın bir karşı cinsle görüştüğünü öğrendin. Ne yaparsın?

3. Son zamanlarda telefonunu sık sık kullanan sevgilini/eşini uyarıp nedenini sorar mısın yoksa bu senin pek de umrunda olmaz mı?

4. Önceden sosyal medya hesaplarından sürekli ikinizle ilgili şeyler paylaşıp son zamanlarda da bu paylaşımlarına son verdiyse bunu sorun eder misin?

4. Önceden sosyal medya hesaplarından sürekli ikinizle ilgili şeyler paylaşıp son zamanlarda da bu paylaşımlarına son verdiyse bunu sorun eder misin?

5. Arkadaşların sevgilinin/eşinin sana karşı soğuk davrandığını söyleseler onlara ne cevap verirdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinin/eşinin artık seninle bir şeyler paylaşmadığını gördüğünde onun üstüne gidip bunun nedenini sorar mısın yoksa "bir sorunu vardır" deyip kendi haline mi bırakırsın?

7. Sevgilinizin/eşinizin hemcinsinizi zırt pırt övmesi sizin için problem olur mu?

8. Arkadaşlarının yanındayken mutlu olan, senin yanındayken modu sürekli düşük olan sevgilini/eşini sorgular mısın?

9. Yaşadığınız tartışmaların şiddetinin artması sana bir şeylerin değiştiği hissini verir mi?

10. Peki son olarak çıkan sonuca göre bize sevgilinin/eşinin telefonunu karıştırıp karıştırmayacağını söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aldatıldığını hemen anlayabilirsin!

Verdiğin cevaplara göre sen aldatıldığını bir iki sıkıntılı durumda hemen anlarsın. Eşinin/sevgilinin davranışları değiştiği an ortada sıkıntılı bir durumun olduğunu hissedersin. Partnerinin davranışlarını da sorgulayarak, ona sorular sorarak anladığını da belli edip onu telaşlandırırsın. Senin anladığını hisseden partnerin de bu telaş durumunda açık verir ve bu açığı da yakalayıp onun yüzüne vurursun. Seni kandırmak kolay değil yani. Zehir gibi beynin var. Karşındaki insanın davranışlarını çok iyi bir şekilde analiz edebiliyorsun. Böyle durumlarda bu analiz yeteneğin işine çok yarıyor. Bir gün aldatılırsan ve öğrenirsen lütfen üzülme. Üzülmesi gereken sen değilsin buna emin olabilirsin. Tam tersi kurtulduğun için mutlu olmalısın. :)

Anlaman için gözüne sokması gerekiyor!

Verdiğin cevaplara göre sen aldatıldığını ancak gözünle görürsen anlarsın! Genellikle sevgilinin/partnerinin değişen davranışlarıyla ilgili kötü şeyler aklına gelmiyor. Hele hele aldatılma ihtimalin aklına hiç gelmiyor. Biraz gözünü açıp partnerinin davranışlarını iyi analiz etmen gerekiyor. 'Bir şeylere canı sıkılmıştır.' cümlesini çok fazla kurma. Evet gerçekten bir şeylere canı sıkılmış olabilir ve bu nedenle sana soğuk davranıyor ya da eskisi gibi davranmıyor olabilir ama her zaman da bu neden aklına gelmesin. Partnerinin seni gerçekten çok sevdiğini ve böyle bir şeyi asla yapamayacağını düşünüyorsun ama böyle bir ihtimalin olduğunu lütfen unutma. Çok güzel bir ilişkisi olduğunu düşünüp yıllarca kandırılan insanlar var. Lütfen ilişkilerinde biraz daha dikkatli ol ve bu ihtimali de aklına getir. :)

Bu testimiz de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
221
67
53
44
39
17
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fchinaski

Bu hareketlerin hepsi %80 aldattığını gösterir ki zaten. Bunlar aşırı amatörce davranışlar aldatan taraf için.

Mrt Özn

Aldatıldığını hemen anlayabilirsin.Kendimi tebrik ediyorum.

komunist.bankacı

Seçeneklerin ikisi de salak ötesi. Şüphelenirim ama alnıma "beni aldattığından şüpheleniyorum" yazıp gezmem, hiçbir şeyden habersiz gibi davranır gizliden ya... Devamını Gör