Görüş Bildir
Haberler
Kendi Web Sitenizle İnternetten Satış Yapın

Kendi Web Sitenizle İnternetten Satış Yapın

Web Sitesi Haberleri
04.06.2014 - 19:17 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 12:02

Sadece interneti kullanarak iş yapmak ve böylece gelir elde etmek ve aile bütçesine katkıda bulunmak pek çok kişinin isteyeceği bir şey. Fakat çoğu kişinin kafasındaki soru şu: Bunu nereden ve nasıl yapabilirim ve bana kaça mâl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu sayfada bu soruların cevabını veriyoruz ve kendi internet sitenizde kendi hazırladığınız ürünleri bir kaç adımda satışa sunmanın yolunu sizlerle paylaşıyoruz. Yani başkalarına satabileceğiniz bir ürününüz varsa, bu sayfadaki bilgilerle hemen internetten satışa başlayabilirsiniz. Üstelik internetten ürün satmak için para harcamanıza veya bilgisayar dehası olmanıza gerek yok, çünkü sunacağımız çözüm tamamen ücretsiz ve herkesin kullanabileceği türden.

Kendi Sitenizle İnternetten Satışın Avantajları

  • Hangi ürünlerin hangi şekilde sunulacağına siz karar verirsiniz

  • Satışı bizzat kendiniz yapacağınızdan komisyon ödemezsin

  • Rahat bir şekilde evden çalışma imkanı bulursunuz

4 Adımda Kendi Satış Sitenizi Kurun

4 Adımda Kendi Satış Sitenizi Kurun

İlk olarak ücretsiz bir site kurun ve satış sitenizin temelini atın. Eğer teknik bilginiz varsa bunu çeşitli programlar kullanarak kendiniz yapabilirsiniz. Eğer teknik bilginiz ya da zamanınız yoksa bunun için ücretsiz site kurma hizmetlerini de kullanabilirsiniz.

ikinci adımda hangi ürünleri satışa sunmak istediğiniz belirleyin, ürünleri nasıl kargolayacağınızı planlayın ve ödemeleri hangi yoldan kabul edeceğinize karar verin.

Bir sonraki adımda seçtiğiniz ürünleri sitenize ekleyin. Ürünlerin kaliteli fotoğraflarını çekmek ve açıklayıcı metinlerle zenginleştirmek satışlarınızı önemli ölçüde arttıracaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak satış sitenizin tanıtımını yapın ve müşterilerin kendiliğinden sitenize gelmelerini beklemeyin. Tanıtım için sosyal medya kanallarından faydalanın.

Yazının tamamı ve ipuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0