Görüş Bildir
Haberler
Kenan Işık'ın Eşi Çıkan Haberleri Yalanladı: 'Sağlık Durumundan Bir Değişiklik Yok'

Kenan Işık'ın Eşi Çıkan Haberleri Yalanladı: 'Sağlık Durumundan Bir Değişiklik Yok'

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, Kenan Işık'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini yazmıştı. Haberi yalanlayan Beril Işık, eşinin sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını kaydetti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, bugünkü köşesinde Kenan Işık'ın sağlık durumunda olumlu gelişmeler olduğunu yazdı. 'Benim de Ergun Uyar'ın sosyal medya paylaşımıyla haberim oldu' diyen Aytuğ, şöyle devam etti:

'Müjdeyi, Işık'ın vefalı eşi Beril Hanım vermiş. Demiş ki:

'Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor. fakat tepki veremiyor henüz. Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakileri takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor. Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu.'

Ha gayret Kenan Usta, milyonluk soruyu açtırdın, sıra doğru yanıtı vermeye geldi...'

Eşinden yalanlama

Eşinden yalanlama

Beril Işık, eşi Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Beril Işık, eşi Kenan Işık'ın durumunda değişiklik olmadığını kaydetti. Beril Işık, 'Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı' ifadesini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
33
19
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bunedio.net

olm adam ınşallah komadan çıkınca ne yaşayacak merak edıyorum duşunsenıze yepyenı sıyasetçıler var pıyasada , tum akrbalaraın yaşlanmış kimisi ölmüş, teknolo... Devamını Gör

Ziya Akbaş

Bence şaşıracağı konular; Bahçeli, 15 Temmuz, Döviz, Corona, Brexit... Ve eğer uyanana kadar sürerse İbo Şov!! :D

hsynnnnnn

6 yılda yaşananları yavaş yavaş söyleyin de adama ani yükleme yapmayın