Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan AK Parti’ye: ‘Açık ve Net, Bunlar Yalan Söylüyor Yalan!’

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan AK Parti’ye: ‘Açık ve Net, Bunlar Yalan Söylüyor Yalan!’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas’ta düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı’nda konuştu. AK Parti’nin vaatlerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Bunlar sizden oy almak için yalan söylüyorlar, yalan.” ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Başkanlarımız tarih yazıyor’

‘Başkanlarımız tarih yazıyor’

CHP’li belediye başkanlarının çalışmalarını hatırlatan Kemal Kılıçdaroğlu; “Bütün belediye başkanı arkadaşlarım bütün şeyleri aşarak halka hizmet ediyor. Bütün engelleri aşıp, halka hizmet etme konusunda olağanüstü çaba harcayan belediye başkanlarımız Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yerel yönetimlerde tarih yazıyorlar.” dedi.

‘Bu bunlar oy için yalan söylüyor’

‘Bu bunlar oy için yalan söylüyor’

AK Parti’nin ‘2019 yılında Sivas’a hızlı tren getireceğiz’ açıklamasını hatırlatan Kılıçdaroğlu; “Hızlı Tren sözü verdiler 2019'da gelecek diye. Nerede bu? Açık ve net söylüyorum. Bunlar sizden oy almak için yalan söylüyorlar, yalan. Bu kadar yalanın da arkasından gitmeyin. Niye yaptılar diye engel olan mı var? Sivaslı kardeşimin sorması lazım. Bir de benden oy istemeye geliyorsun demesi lazım.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ayrıca, şehir bulunan ve zaman zaman çalışmayan Demir-Çelik Fabrikası’nı iktidara geldiklerinde kamulaştırarak Sivas’a katma değer katacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın