Görüş Bildir
Haberler
Kayserispor'un Yeni Sponsoru Popy Para Oldu

Kayserispor'un Yeni Sponsoru Popy Para Oldu

Süper Lig'in dikkat çeken ekiplerinden Kayserispor, Türkiye merkezli önde gelen bir elektronik para ve ödeme hizmeti markası olan Popy Para ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, sadece Kayserispor'un futbol sahasındaki başarısını değil, aynı zamanda Türkiye'nin finansal teknoloji sektöründeki büyümesini de temsil ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15 Kasım Çarşamba Günü saat 14.00'te Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu basın toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, bu önemli işbirliğinin takım için büyük bir destek olduğunu ifade etti. Çamlı yaptığı açıklamada 'Sektörde Papara’dan sonra en çok kullanılan Türkiye merkezli elektronik para ve ödeme hizmeti sunan marka olan Popy Para’nın Kayserispor'la imzaladığı sponsorluk anlaşması, takımın futbol sahasındaki başarısının yanı sıra Popy Para'nın hızla büyümesini ve sektördeki vizyonunu yansıtıyor. Taraftarlarımız, artık Kayserispor formalarında bu markanın logosunu görmekten büyük bir gurur duyacaklar' şeklinde konuştu.

Popy Para CEO’su Osman Sadık Doğan da sponsorluk anlaşmasının önemini vurguladı. Doğan, 'Türk futboluna destek olmak, aynı zamanda Anadolu takımlarının potansiyelini vurgulamak istedik. Kayserispor'un futbol sahasındaki başarısı, bu vizyonun bir parçasıdır ve bu vizyonu desteklemekten gurur duyuyoruz. Sponsorluklarımızı sadece futbol dalında değil, aynı zamanda bireysel ve takım sporlarının birçok dalında gerçekleştirmeyi hedefliyoruz' dedi.

Kayserispor'a destek olan Türk finansal teknoloji markası Popy Para, bireyler ve işletmeler için güvenilir ve hızlı finansal çözümler sunuyor. Elektronik para ve ödeme hizmetleri alanında lider bir markanın Kayserispor ile yaptığı sponsorluk anlaşması hem takımın hem de markanın büyüme hedeflerini yansıtıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın