Görüş Bildir
Haberler
Kaya Diker, Fikirleri Gerçeğe Dönüştürme Yeteneğini Müzik Yolculuğuna Taşıdı!

Kaya Diker, Fikirleri Gerçeğe Dönüştürme Yeteneğini Müzik Yolculuğuna Taşıdı!

Kaya Diker, yaratıcılığı ve yenilikçiliği ile kendisini başarıya taşımış olan bir teknoloji girişimcisi. Türkiye’nin en çok indirilen uygulamalarından “Faladdin” adlı yapay zekâ teknolojisi şirketinin kurucu ortağı olan Kaya Diker, kalıpların dışında düşünme ve fikirleri gerçeğe dönüştürme yeteneğini, müzik yolculuğuna taşıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocukluğundan beri şarkı söylemeye olan tutkusunu, kızına duyduğu sevgi ile güçlendiren ve bu güçten aldığı ilhamla yola çıkarak, kendi projelerini gerçekleştirmeye karar veren Kaya Diker, çok sevdiği kızından ayrı kaldığında, mesafeleri aşan ve onları bir araya getiren, Sezen Aksu’nun muhteşem “Yalnızlık Senfonisi” şarkısını kızı için seslendirdi.

Prodüktörlüğünü Genco Arı’nın yaptığı, klip yönetmenliğini ise Tolgahan Tombaş’ın üstlendiği bu proje, Kaya Diker’in müziğin mesafeleri aşan gücü sayesinde kızına sonsuza kadar sürecek bir anı bırakmasını sağlarken, aynı zamanda ilk çalışması oldu. Teknolojik bir çok sürprizle de karşımızda olmaya devam edecek olan Kaya Diker’in, 'Yalnızlık Senfonisi' şarkısının single kapak fotoğrafı yapay zeka ile üretildi.

Kaya Diker’in seslendirdiği şarkılara esin veren duygular arasında bulunan özlem, mutluluk ve içsel dönüşüm kavramları, kendisinin üzerinde çalıştığı gelecekteki orijinal projelerinin de teması olacak. Süheyla Yengi’den şan dersleri alan, bir yandan da yeni şarkılarının çalışmalarını sürdüren Kaya Diker, ikinci single çalışmasını Naz Özgülüş ve Evrencan Gündüz imzası ile yayınlamayı planlıyor.

Kaya Diker’in “Yalnızlık Senfonisi” adlı ilk single çalışması 31 Mart tarihi itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!

Kaya Diker’in “Yalnızlık Senfonisi” adlı ilk single çalışması 31 Mart tarihi itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!

Dinlemek için: https://lnkfi.re/yalnizliksenfonisi!onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Bende fikirlerimizi müziğe dönüştüren bir uygulama falan yaptı sandım heyecanlandım amk 🤦🏻‍♂️