Görüş Bildir
Haberler
Katılan Herkese Kripto Para Hediye: Türkiye'nin En Büyük Kripto Para Yarışmasına Davetlisin!

Katılan Herkese Kripto Para Hediye: Türkiye'nin En Büyük Kripto Para Yarışmasına Davetlisin!

Kripto paralarda alım satım yapmanın yüksek getiri sağladığını duydunuz ancak yeterince bilginiz olmadığı için risk almak istemediyseniz, bu ödüllü yarışma tam da size göre.

Başlangıçta 10 bin dolar değerindeki sanal bir portföye sahip olup, 15 gün boyunca alım satım yaparak kripto paraları hem risk almadan öğrenebilecek hem de Türkiye’deki tüm yarışmacılar arasındaki başarı durumunuzu da anlık olarak görebileceksiniz.

Arkadaşlarınızla katılın, Türkiye’deki başarı sıralamanızı görün.

Ayrıca, yarışmaya davet ettiğiniz her arkadaşınız için 5 BTY kazanabilir ve kazandığınız BTY’leri de Türkiye’nin en sevilen markalarında harcayabilirsiniz. Üstelik davetinizi kabul eden arkadaşlarınız da anında 5 BTY kazanıyor.

https://www.bitay.com/bitay-game

15 Mayıs’ta herkesle aynı anda ve aynı koşullarda başlayacak olan Game, katılan herkese BTY hediye ediyor. Dereceye giren 10 kişinin büyük ödüle hak kazanacağı yarışma için https://www.bitay.com/ref/onedio adresinden şimdi kayıt yaptırın ve fırsatları kaçırmayın...

Türkiye’nin Global Borsasından Türkiye’nin En Büyük Kripto Para Yarışması

Dünya’da popülerliği her geçen gün artan kripto para borsalarına global pazarı etkileyecek güçte Türkiye'den bir rakip.

Uzun yıllar finans ve yatırım teknolojileri alanında tecrübe kazanmış bir ekibin geliştirdiği Bitay, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta Proje Kodu: TRK003 Blockchain ve BSTB Proje Kodu: 051529 ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteğiyle bir ARGE projesi olarak 2018 yılında hayata geçmiştir.

(https://www.bitay.com/what-is )

Dünya Standartlarında Mobil Uygulama ve Trading Platformu

Borsayı incelediğimizde her tip kullanıcısına kucak açan Bitay, hem ilk defa işlem yapacaklar için hem de uzun süredir profesyonel olarak yatırım yapanlar için hazırladığı ayrı arayüzleri ile konfor alanı sunuyor.

(https://www.bitay.com/t/BTCTRY)

Türkiye’nin Kripto Para Ödeme Sistemi Geliyor!

Bitay’ın Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta geliştirdiği, TRK004-057033 Proje numarası ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan destek almış ikinci projesi olan BitayPay;

En büyük e-ticaret mağazalarında harcama imkanı sağlayan ve Türkiye’nin ilk harcanan Tokeni olan BTY, ilerleyen süreçlerde Türkiye’nin ilk kripto para ödeme sisteminin de habercisi denebilir.

(https://www.bitay.com/bitay-pay)

BIT ile Kripto Para transferleri hiç olmadığı kadar kolay, üstelik ücretsiz.

QR kod ile saniyeler içinde arkadaşlarına kripto para gönder. 

Ayrıca ister SMS ile email email ile istersen de telefon rehberinden kişi seçerek, ücretsiz olarak kripto para gönderebilir veya onlardan isteyebilirsin. Tek yapman gereken Bitay Uygulamasını kullanmak.

Eğer hala kripto para dünyasıyla tanışmadıysanız, Bitay’da hesap açmak için en doğru zamandasınız.

Bitay, yeni hesap açan herkese, Alışverişin Dijital Parası olarak tanımladığı BTY hediye ediyor. (https://www.bitay.com/bty)

Bitay Akademi ile bu yeni teknoloji hakkında bütün detayları evinizin rahatlığında öğrenin.

Blok zinciri ve kripto para teknolojilerine yatırım yapan Bitay, kurduğu Bitay Akademi ile en temelden en gelişmiş yatırım tekniklerine kadar birçok dersi ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. 

https://www.bitay.com/academy

Teknik Analiz ve Yatırım Araçları

Teknik Analiz ve Yatırım Araçları

19 farklı dilde yayında olan Bitay Mobil uygulaması ile 50’ye yakın kripto para biriminde dünya standartlarında hizmet veren Bitay, işlem gören kripto paraların teknik analizlerini yapan bir uygulamayı da müşterilerinin kullanımına sunuyor. Böylece yatırımcılar işlem yapmadan önce teknik indikatörlerin sinyallerini de görme imkanına sahip oluyorlar.https://www.bitay.com/markets

En Düşük Komisyon Oranları ve Kredi Kartı ile Alım İmkanı

En Düşük Komisyon Oranları ve Kredi Kartı ile Alım İmkanı

Kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Bitay'ın komisyon oranları da oldukça rekabetçi. Ayrıca tüm dünyada en fazla tercih edilen firmalarla yaptığı işbirlikleri sayesinde, güvenle Kredi Kartı ile Kripto Para alım imkanı da sunuyor.https://www.bitay.com/our-advantages