Görüş Bildir
Haberler
Kaşlarınızın Şekline Göre Nasıl Bir Karaktere Sahip Olduğunuzu Söylüyoruz!

Kaşlarınızın Şekline Göre Nasıl Bir Karaktere Sahip Olduğunuzu Söylüyoruz!

Rinascita
20.03.2017 - 20:36

Gözler ruhun penceresiyse kaşlar o pencerenin çerçevesidir ve bizim karakterimiz hakkında bir çok şey söyleyebilirler. Sizi BrightSide'dan derlediğimiz bu fizyonomi teorisini kendi üzerinizde ya da başkaları üzerinde test etmeye davet ediyoruz.

Kaynak: https://brightside.me/inspiration-psy...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sıradan Kaşlar

1. Sıradan Kaşlar

Kaşların ortasındaki bölge ve kaşların birbirinden uzaklığı, geleneksel değerlere önem vermenin ve dürüstlüğün bir göstergesidir. Aynı zamanda bu tip kaşa sahip olanlar, bir şeyleri dramatize etmekten hoşlanmazlar.

2. Ekstra Uzun Kaşlar

2. Ekstra Uzun Kaşlar

Uzun kaşa sahip olan insanlar çok sosyaldir ve hemen hemen her türlü strese dayanabilirler. İçsel problemlere her zaman çözüm bulabilen ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjilere sahip olan insanlardır.  İlgi ile alakalı geniş bir yelpazeleri vardır. Sorunlarını tek başlarına hallederler, nadiren başkaları ile paylaşırlar.

3. Kısa Kaşlar

3. Kısa Kaşlar

Ayrıntılar için son derece özenli davranırlar ve bunu herkesin yapmasını beklerler. İnsanların hayatın zorlukları konusunda şikayet etmelerini duymak istemezler. Çünkü kendileri zorluklarla baş edebiliyorlardır. Henüz hiçbir dağın çok yüksek olmadığı kesindir!

4. Kalın Kaşlar

4. Kalın Kaşlar

İçsel güçleri oldukça yüksek seviyede olmakla beraber dış görünüşleri de oldukça çekicidir. Bu insanlar fikir ayrılıklarıyla kolayca baş edebilirler. Bir kere bir hedefe yönelmeleri yeterlidir. Sonrasında durdurulamazlar. Başkalarının kendi haklarında ne düşündükleriyle hiç ilgilenmezler. Sonuna kadar kendi hayatlarını yaşamakla ilgilenirler ve bu yüzden endişeli değillerdir. Bu tip insanlara ''Özgür Ruhlar'' denir.

5. İnce Kaşlar

5. İnce Kaşlar

Çok ince kaşlar Allah vergisi bir zarafetin göstergesidir. Çatışmalar asla yüksek öncelikler listelerinde yer almaz ve onların hepsini ustaca kökten hallederler. Başka ne söylenebilir ki? Mükemmel dinleyicilerdir ve son derece şefkatli ruhları vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yüksek Kavisli Kaşlar

6. Yüksek Kavisli Kaşlar

Bu tip kaşları olanların iletişimde hassas ve seçici olmaları muhtemeldir. İlk buluşmalarda, insanlar üzerinde, küstah ya da bencil olduklarına dair yanlış izlenimler yaratabilirler. Tam güvenlerini kazanmadıkları kişilere karşı açık değillerdir. Mükemmeliyetçilerdir ve öz eleştiri yapabilirler.

7. Alçak Kavisli Kaşlar

7. Alçak Kavisli Kaşlar

Bu tip kaşları olan bir kişinin herhangi bir durumda güvenebileceğiniz tek tip insan olacağından emin olabilirsiniz. Bu tür insanlar genellikle ilgi çekici bir kişiliğe sahip ve ciddi, uzun süreli ilişkiler kurma yeteneğine sahiptirler.

8. Üçgen Kaşlar

8. Üçgen Kaşlar

Bu şekilde keskin, açısal kaşlara sahip insanlar oldukça dinamiktir. Olaylara karşı karar verme mekanizmaları çok hızlı işler. Doğal karakterlere sahiplerdir ve bu doğallık bazen istenmeyen sonuçlara yol açabilir ama tabii ki avantajları da vardır. Mesela insanlar asla onlarla birlikte olmaktan sıkılmazlar. Doğal bir lider olarak insanlara ilham kaynağı olurlar ve asla sorumluluk almaktan çekinmezler.

9. Yuvarlak Kaşlar

9. Yuvarlak Kaşlar

Bu tip kaşlar nezaket ve dikkatin tartışılmaz bir göstergesidir. Bu tip kaşlara sahip insanlar asla başkalarının sorunlarına karşı kayıtsız kalmazlar ve her zaman yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeye hazırdırlar.

10. Neredeyse Düz Kaşlar

10. Neredeyse Düz Kaşlar

Bu tip eğimsiz kaşlar, mantıklı ve rasyonel düşünmeyi ifade eder. Hayata bakış açıları ''İki ölç, bir biç.'' 'dir. Yine de dobradırlar, söyleyeceklerinden çekinmezler ve duygularını ifade etmekten korkmazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Diyagonal Kaşlar

11. Diyagonal Kaşlar

Bu tip dik açılı kaşlar, güçlü duygular ile tutkunun ruhun içinde kaynaştığına işarettir. Bu tip kaşa sahip olan insanlar, tanıştıkları insanlar üzerinde kalıcı bir etki yaratırlar. Tam olarak hayatta her zaman istediklerini elde ederler ve başarıya giden yolda çok hızlı ilerlerler.

12. Zar Zor Görünebilen Kaşlar

12. Zar Zor Görünebilen Kaşlar

Bu açık renkli ve seyrek kaşlar çok nadir görülebilecek bir kaş tipidir. Güvensizliğin bir işaretidir. Kendi karakter ve yetenekleri konusunda şüpheye eğilimlidirler. Bu durum ürkeklik ve çekingenliği doğurur. Aşırı atılgan ve saldırgan olmadıklarından fazla acı çekmezler. Bu tip insanların derhal kendilerinden şüphe etmeyi bırakıp başarıya atılmalarını tavsiye ediyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
140
34
30
29
26
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anonim Adam

Peki ya tek kaş :D onlar da içimizde biliyorum

Hebele Hübele

Tek kaş yok. eksi

panda-slothful

hepsi cımbızla kontür verilmiş kaşlar. kalkmış bir de karakter analizi yapmışlar, ehi ehi... gideyim bi de kahve falı baktırayım.