Görüş Bildir
Haberler
Kasım Ayına Damga Vuran Metaverse Projelerinin Yalnızca Bir Ay İçindeki Değişimlerini Bu İçerikte İnceliyoruz!

etiket Kasım Ayına Damga Vuran Metaverse Projelerinin Yalnızca Bir Ay İçindeki Değişimlerini Bu İçerikte İnceliyoruz!

2021 sona ererken, Metaverse coin projelerini çevreleyen çok fazla heyecana tanıklık ettik. Özellikle Kasım ayında birçok Metaverse coin değerini inanılmaz şekilde artırdı. Bu içerikte de bu coinleri inceleyeceğiz.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Axie Infinity (AXS) $133,39

1. Axie Infinity (AXS) $133,39

Metaverse projelerinin yıldızı Axie Infinity (AXS) Pokemon'dan esinlenilen blockchain tabanlı bir savaş oyunudur. Oyunun yönetişim tokenine ise AXS denir. 

Axie Infinity 2021'in ikinci bölümünde yatırımcılarını çok sevindirdi. Kasım ayındaysa inişli çıkışlı performanslar gösteren coin Metaverse coinler arasında dikkat çekmeye devam ediyor. Kasım ayının ilk 10 gününe hızlı giriş yapan coin 138 dolar olan değerini 7 Kasım'da 173 dolara çıkararak zirveyi gördü. Daha sonra sistemli bir düşüş yaşayarak 19 Kasım'da 126 dolara kadar geriledi. Bu tarihten sonra tekrar yükseliş yapsa da Kasım ayının başındaki değerine ulaşamadı ve 133 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Geleceği parlak olan projeden yıl sonuna kadar yeni bir patlama yapması bekleniyor.

2. Decentraland (MANA) $4,71

2. Decentraland (MANA) $4,71

Decentraland (MANA) kendini; kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum blockchain tarafından desteklenen sanal gerçeklik platformu olarak tanımlıyor.

Ekim ayında adeta çılgın atan Metaverse projelerinin yeni canavarı MANA, Ekim ayının sonunda yaptığı ani yükselişiyle herkesi şaşırtmıştı. Kasım ayındaysa Fincan kulp formasyonu göstererek yükselişine devam etti. Kasım ayına 3 dolarlık bir değerle giriş yapan coin kademeli olarak değerini artırarak zirvesini 25 Kasım'da 5,83 dolar olarak gördü. Neredeyse değerini Kasım ayında da ikiye katlayan coin yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratmadı. Şu an hafif bir düşüş yaşasa da emin adımlarla yoluna devam eden proje adeta yatırımcılarına umut aşılıyor.

3. The Sandbox (SAND) $6,79

3. The Sandbox (SAND) $6,79

The Sandbox, kullanıcıların dünya içi varlıkları ve oyun deneyimlerini oluşturabildiği, paylaşabildiği ve bundan para kazanabildiği Ethereum tabanlı bir meta veri deposu ve oyun ekosistemidir.

The Sandbox son 3 ayda değerini yaklaşık 6x artırdı. Bahsettiğimiz diğer iki projenin aksine asıl büyük yükselişini Kasım ayında gerçekleştiren proje kelimenin tam anlamıyla yatırımcılarını zengin etti diyebiliriz. Kasım ayına 2,13 dolar seviyesinde giriş yapan coin uçuşa geçerek değerini 8,29 dolara kadar çıkardı. Son günlerdeyse hafif düşüşler yaşadı ve değeri 6,77 dolara kadar düştü ama isminden söz ettirmeye devam ediyor.

4. Enjin Coin (ENJ) $3,56

4. Enjin Coin (ENJ) $3,56

Enjin Coin, Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş ENJ kısatlmasını kullanan bir tokendır. Web sitelerinde ve çevrimiçi oyun platformlarında kullanılabilecek bir dijital para olarak tanımlanabilir.

Metaverse projelerinin en eskisi olan proje çok büyük pumplar yaşamasa da yoluna yavaş ama emin adımlarla devam etti. Kasım ayında değerini yaklaşık 2 katı arttıran coin en yüksek değerini 25 Kasım'da 4,78 dolar olarak gördü. Daha sonraysa neredeyse tüm kripto para piyasasında gerçekleşen hafif düşüşlerden payını aldı ve değeri 3,56 dolar seviyesine geriledi.

5. Illuvium (ILV) $1.720,39

5. Illuvium (ILV) $1.720,39

2022’de MacOS ve PC’de piyasaya sürülmesi plânlanan, Ethereum üzerine kurulu bir aksiyon/macera türündeki RPG savaş oyunudur.

Illuvium şu an piyasa değeri en yüksek Metaverse projesi. Bu projenin özellikle 2022 yılında çok fazla değer kazanması bekleniyor. Proje 2021 Kasım ayınaysa yaklaşık 1.000 dolar seviyelerinde giriş yaptı. Giriş yaptıktan sonra değeri artış gösterse de 22 Kasım'da eski değeri olan 1000 dolara geri döndü. Eski seviyesine döndükten bir gün sonraysa raylarından çıktı ve üst üste 3 gün tam hızla yükselmeye devam etti ve değerini 1.788 dolara kadar yükseltti. Bu yükselmeden sonra küçük düşüşler yaşasa da değerini korumayı sürdürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Render Token (RNDR) $6,34

6. Render Token (RNDR) $6,34

Render Token Kasım ayına kadar hareketsiz bir coindi. Kasım ayındaysa canlanarak yükselişe geçti ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kasım ayına 1 dolar seviyesinde giriş yapan coin 21 Kasım'da 8,78 değerine çıkarak kendisi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış oldu. RNDR'in dikkat çeken bir diğer özelliğiyse çok hareketli bir coin olması. Aynı gün içinde hem sert yükselişler hem de sert düşüşler yaşayan coin kısa vadeli yatırımcılar için yeni bir kapı oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın