Görüş Bildir
Haberler
Kariyerine Klip Setinde Başlayıp Oyunculuğuyla Setlerin Tozunu Attıran Türkiye'nin Gözde Jönleri

etiket Kariyerine Klip Setinde Başlayıp Oyunculuğuyla Setlerin Tozunu Attıran Türkiye'nin Gözde Jönleri

Kariyerine mankenlik ya da ajanslarla başlayan şimdilerin erkek başrollerinin birçoğunun yolu ünlü şarkıcıların kliplerinden geçiyor. Ama bazılarının ilk olarak ünlü şarkıcıların kliplerinde izlemiş olabilirsiniz. İşte size çok şaşıracağınız o mazideki görüntüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ahmet Kural

1. Ahmet Kural

Yücel Arzen ve Devrim Güneş’in seslendirdiği ‘’İki Alyans’’ şarkısının klip setinde karşımıza çıkan Ahmet Kural da o günden sonra oyunculukta tahmin edilemeyecek yerlere geldi. Rol aldığı dizi ve filmlerle o da Türkiye’nin en iyi erkek oyuncuları arasında gösteriliyor.

''İki Alyans'' Ahmet Kural 👇

Klibin tamamı > İki Alyans 

2. Serkan Çayoğlu

2. Serkan Çayoğlu

Katıldığı Best Model yarışmasında derece alamamış olsa da, o da kafasına koyduğu işi yapan isimlerden birisi. Hande Yener’in ‘’ Ya Ya Ya Ya’’ klibinde kamera karşısına geçen oyuncu, ardından kariyer basamaklarını adeta uçarak çıktı.

''Ya Ya Ya Ya'' Serkan Çayoğlu 👇

Klibin tamamı > Ya Ya Ya Ya 

3. Oktay Kaynarca

3. Oktay Kaynarca

1990’lı yılların başlarında Sertab Erener’in ‘’Ateşle Barut’’ şarkısında izlediğimiz Oktay Kaynarca için de bu klip adeta dönüm noktası oldu diyebiliriz. Çünkü ardından rol aldığı diziler reyting rekorları kırdı, rol aldığı filmler ise gişede büyük başarı yakaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Ateşle Barut'' Oktay Kaynarca 👇

Klibin tamamı > Ateşle Barut

4. Kadir Doğulu

4. Kadir Doğulu

Özellikle dizi sektöründe başrol için aranan yüzlerden olan Kadir Doğulu, bir dönem sevgilisi olduğu Hande Yener’in ‘’Romeo’’ klibi ile kamera karşısına geçti. Klip oyunculuğundan fazla etkilenmiş olmalı ki ardından gelen dizi ve film teklifleri ile şu an Türkiye’nin en çok tanınan oyuncularından birisi oldu.

''Romeo'' Kadir Doğulu 👇

Klibin tamamı > Romeo

5. Yusuf Çim

5. Yusuf Çim

2011 yılında Best Model yarışmasında ikinci olan yakışıklı oyuncunun yolu da klip setinden geçti. Demet Akalın’ın 'Sabıkalı' klibinde rol alan oyuncu da diziler için aranan başrol oyuncularında ilk sıralarda yer alıyor.

''Sabıkalı'' Yusuf Çim 👇

Klibin tamamı > Sabıka

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çağatay Ulusoy

6. Çağatay Ulusoy

Best Model yarışmasındaki derecesinin ardından onun da yolu klip setinden geçti. Akın’ın ‘’Oldu Mu Yar’’ isimli klibinde kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy o günden sonra kariyerinde adeta uçuşa geçti. Birçok dizide ve filmde izlediğimiz oyuncunun başarısı dünya sınırlarını dahi aştı.

''Oldu Mu Yar'' Çağatay Ulusoy 👇

Klibin tamamı > Oldu Mu Yar

7. Burak Çelik

7. Burak Çelik

Gelelim Burak Çelik’e... Best Model yarışmasında dereceye girdikten sonra reklam filmlerinden sonra onun da yolu Hande Yener’in klip çekiminden geçti. Yener’in ‘’Hasta’’ klibinde izlediğimiz yakışıklı oyuncu da ardından aldığı dizi teklifleri ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalamış oldu.

''Hasta'' Burak Çelik 👇

Klibin tamamı > Hasta 

8. Tolga Sarıtaş

8. Tolga Sarıtaş

Son yılların en çok dikkat çeken erkek başrollerinden birisi olan Tolga Sarıtaş’ın da yolu klip setinden geçti. Başarılı oyuncu Özlem Tekin’in ‘’Kimse Bilmez’’ şarkısında kamera karşısına geçti. Ardından rol aldığı dizilerdeki oyunculuğu ile o da artık çoktan en iyiler arasına girmiş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Kimse Bilmez'' Tolga Sarıtaş 👇

Klibin tamamı > Kimse Bilmez

9. Okan Yalabık

9. Okan Yalabık

Okan Yalabık da 90’lı yolların sonlarında halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz’ın ‘’Şu Kışlanın Kapısı’’ isimli türküsünün klibinde rol aldı. Sonrasında ise rol aldığı dizi ve filmlerle başarıdan başarıya koştu.

''Şu Kışlanın Kapısına'' Okan Yalabık 👇

Klibin tamamı > Şu Kışlanın Kapısına

10. Gürkan Uygun

10. Gürkan Uygun

90’lı yılların tam ortasında fırtına gibi esen Yıldız Tilbe’nin ‘’Vazgeçtim’’ klibinde ise Gürkan Uygun rol aldı. Uygun daha sonra gelen dizi ve film teklifleri ile oyunculuktaki çıtasını son seviye çıkardı.

''Vazgeçtim'' Gürkan Uygun 👇

Klibin tamamı > Vazgeçtim 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
217
114
58
21
14
10
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın