Görüş Bildir
Haberler
Karda Mahsur Kalanları Kurtarmak İsteyen Belediye Başkanı da Mahsur Kaldı

Karda Mahsur Kalanları Kurtarmak İsteyen Belediye Başkanı da Mahsur Kaldı

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde Belediye Başkanı Remzi Ergü, karda aracı ile mahsur kalan vatandaşı kurtarmak için gittiği bölgede kendi aracıyla mahsur kaldı. Başkan ve vatandaşı belediye ekipleri kurtardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tufanbeyli’nin Karsavan Mahallesi'nde mahsur kalan bir vatandaş, belediye ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine Belediye Başkanı Remzi Ergü, belediyenin iş makinası ile vatandaşın kara saplanan aracını kurtarırken kendi aracı ile karda mahsur kaldı.

Belediye başkanı ve vatandaşı olay yerine gelen belediye ekipleri kurtardı. 📹

Başkan Ergü olay mahallinde yaptığı açıklamasında, “Değerli arkadaşlar feci bir tipi var. Tipide kalan vatandaşımızı kurtarmak için buraya geldik. Açılan yollar yarım saat içinde yeniden kapanıyor. Acil durumlar dışında dışarı, yola çıkmayın. Sabah açtığımız yollar hemen kapanıyor. Greyderimiz, büyükşehir, orman ekipleri, karayolları yol açmak için çalışıyor. Şimdi bizim aracımız mahsur kaldı. Aracımızı çıkaracağız. Lütfen acil olmadıkça perşembe gününe kadar tipi kar yağışı uyarısı veriliyor. Vatandaşlarımızın acil durumlarda belediye ve kolluk kuvvetlerinden destek almasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın