Görüş Bildir
Haberler
Karantinada Olması Gereken Trump, Konvoy Düzenleyerek Destekçilerini Selamladı

Karantinada Olması Gereken Trump, Konvoy Düzenleyerek Destekçilerini Selamladı

Kaldırıldığı askeri hastanede Kovid-19 tedavisi gören ABD Başkanı Donald Trump, hastane önünde toplanan destekçileri için bir konvoy düzenleyerek aracın içinden el salladı. ABD medyasında yankı bulan sürpriz ziyaret, Trump'ın sosyal medyada da tepki görmesine neden oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kovid-19 yakalanan ve Walter Reed Askeri Hastanesi'ne kaldırılan ABD Başkanı Donald Trump, 3 gündür hastane önünde kendisini destekleyen kalabalığa bir sürpriz yaptı.

Önce Twitter hesabından bir video paylaşan Trump, hastalığının iyiye gittiğini ve kendisiyle ilgilenen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti. 👇

Kovid-19 hastalığına ilişkin birçok şeyi bu süreçte yaşayarak öğrendiğini söyleyen Trump, 'Bu gerçek bir okul. Bunu anladım, öğrendim. Çok enteresan bir şey ve bunu sizinle paylaşacağım.' yorumunu yaptı.

Mesajında, 'Hastane önünde beni desteklemek üzere bekleyen insanlara muhtemelen biraz sonra küçük bir sürprizim olacak.' ifadesini kullanan Trump'ın biraz daha enerjik görüntüsü dikkat çekti.

Video mesajının yayınlandığı esnada Gizli Servis araçlarının koruması eşliğinde hastane önündeki caddede beliren Trump, bulunduğu aracın içinden kendisini destekleyenleri el sallayarak selamladı. 👇

Trump'ın hastane önündeki destekçileri 👇

Trump'ın hastane önündeki destekçileri 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkan Trump, yanındaki görevlileri riske attığı için eleştiriliyor 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
10
8
5
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Salak dünyanın her yerinde salak.... .... Bizim Reis'de mitingte çay dağıtıyor .....

Metin Uzun

Bizdekiler miting yaparda Trump altta kalir mi.Amerika bizi kiskaniyor.

Barney

yallah kyk yurtlarına :)