Görüş Bildir
Haberler
Karakterini Tam Anlamıyla Ortaya Çıkaran 7 Soruluk Kişilik Testi!

etiket Karakterini Tam Anlamıyla Ortaya Çıkaran 7 Soruluk Kişilik Testi!

Easterling
10.10.2021 - 15:00

Bu testten çıkacak sonuç hoşuna gitmeyebilir. Yine de öğrenmek istiyor musun? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım sen bir pasta olsan kendini nasıl tanımlardın?

2. Peki bir partide yüksek ihtimalle hangisini yapıyorsundur?

3. Şimdi de senin müzik zevkini en iyi yansıtan türü seç hadi!

4. En büyük zayıflığını sorsak hangisini seçersin?

5. Partnerinde asla olmasını istemeyeceğin özellik bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birine eleştiri yapacaksan o kişiye nasıl davranıyorsun?

7. Son olarak, en sevdiğin havayı seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sosyal açıdan garipsin!

Sessiz bir ev insanı olmak hoşuna gitmiyor ama aynı zamanda birisiyle her konuştuğunda yanlış bir şey söylemekten de aşırı çekiniyorsun. Sohbete dalmak için her zaman en kötü zamanları seçiyorsun ve ayrıca insanlarla etkileşime girmeye çalışarak onları rahatsız ettiğine dair gerçekten garip bir korkun var. Hepsi senin kafanda. Paylaşmaya değer güzel hikayelerin ve fikirlerin var, paylaşmaktan çekinme.

Sürekli endişelisin!

Hayata olumlu tarafından bakmaya çalışıyorsun ve seni dışarıdan gören herkes senin güneş gibi parladığını görebiliyor. Ancak bu ışığın altında yatan derin bir endişe var. Zihnin sürekli olarak geleceği düşünüyor ve henüz gerçekleşmemiş şeylerden bile korkuyorsun. Bir adım geri atıp ana odaklanmak senin için zor. Bir sonraki sorunu çözmeye o kadar odaklanmışsın ki, başarılardan veya eğlenceden zevk alman çok zor.

Güvenilir bir insansın!

Sadık ve güvenilir olmak takdire şayan bir özellik olsa da bu özelliğin ağırlığını kaldıramayacağına dair ezici bir korkun olduğu için böylesin aslında. İnsanların senin hakkında düşündükleri ve söyledikleri konusunda her zaman o kadar streslisin ki sonunda kendi kendini yiyip bitiriyorsun. Muhtemelen düşündüğün kadar meşgul değilsin. Bunun yerine, herkesin senin hakkınızda sahip olduğu imaja uymaya çalışarak kendine çok fazla baskı uyguluyorsun. Kendini biraz rahat bırak!

Ayrıntılara fazla takılıyorsun!

'Hayattaki küçük şeylerden zevk alma' kisvesi altında oldukça telaşlı bir insansın. İnsanların başarmak istediğin şeyde sana yardım etmesine nadiren izin verirsin çünkü bunu senin istediğin kadar iyi yapamayacaklarını bilirsin. Bu doğru olabilir, ancak her şeyi kendi başına yapabileceğini düşündüğün için sana yardım etmek isteyenleri uzaklaştırma eğilimindesin. Biraz kontrolü bırakmalı ve sevdiklerine güvenmeyi öğrenmelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
872
349
180
164
102
85
80
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın