Görüş Bildir
Haberler
Karakterine Göre Senin Bir Üniversiteden En Büyük Beklentin Ne Olmalı?

Karakterine Göre Senin Bir Üniversiteden En Büyük Beklentin Ne Olmalı?

Üniversiteler aydınlanmanın, ilerlemenin sembolüdür. Fakat herkesin üniversiteden beklentisi aynı değil. Bakalım karakterine göre senin bir üniversiteden beklentin neymiş.

Haydi teste!

1. Öncelikle uyanır uyanmaz ilk olarak ne yaptığını öğrenelim!

2. Diyelim ki üniversitedesin ve çok başarılı bir öğrencisin. Senin bu başarının sırrı ne olurdu?

3. Başarı demişken sence bu bölümlerden hangisinde daha başarılı olursun?

4. Üniversite demek yerleşke demek bildiğin gibi. Peki senin vakit geçirmekten en çok keyif aldığın / alacağını düşündüğün yer neresi?

5. Duygularını belli etmekte zorlanır mısın diye sorsak?

6. Peki bunlardan hangisine gidip orayı keşfetmek isterdin?

7. Şimdi de seni en iyi anlatan kelimeyi seç bakalım!

8. Geldik son soruya! Ne kadar yeniliklere açık bir insansın? ( 1 en az, 6 en çok olacak şekilde puanla)

Sosyal Kampüs Ortamı!

Sosyal Kampüs Ortamı!

Karakterine göre senin üniversiteden beklentin zengin yerleşke ortamı. Çünkü sen her anlamda sosyal birisin. Gün boyunca odana tıkılmak sana göre değil. İnsanlarla bir arada, aksiyonun merkezinde olmalısın. Bu yüzden senin yerin Beykent Üniversitesi. Zengin yerleşke birimi, öğrenci kulüperi ve sosyal yerleşke ortamıyla Beykent Üniversitesi seni bekliyor. Burslar, kontenjanlar ve aklındaki tüm sorular için tıkla!

Kaliteli Akademik Kadro!

Kaliteli Akademik Kadro!

Karakterine göre senin üniversiteden beklentin kaliteli akademik kadro. Çünkü sen öğrenmeye aşıksın. Her alanda kendini geliştirmeli, farklı bakış açıları yakalamalısın. Ancak o zaman kendini bulacağını biliyorsun. Bu yüzden senin yerin Beykent Üniversitesi. Kaliteli, ilgili ve dinamik akademik kadrosu, zengin kütüphanesi ile Beykent Üniversitesi seni bekliyor. Burslar, kontenjanlar ve aklındaki tüm sorular için tıkla!

İş Hayatına Hazırlık!

İş Hayatına Hazırlık!

Karakterine göre senin üniversiteden beklentin seni kaliteli bir şekilde iş hayatına hazırlaması. Çünkü sen bir an önce sahaya çıkmak, kuralları yeniden yazmak, deyim yerindeyse adını iş dünyasına altın harflerle kazımak istiyorsun. Bu yüzden senin yerin Beykent Üniversitesi. İş hayatına hazırlayan kişisel gelişim eğitimleri, sektörünün devleriyle bir araya gelip tanışabileceğin Sektör Günleri programı ve her alanda yanında olan Kariyer Koçluğu merkezi ile Beykent Üniversitesi seni bekliyor. Burslar, kontenjanlar ve aklındaki tüm sorular için tıkla!

Dünyaya Açılma İmkanı!

Dünyaya Açılma İmkanı!

Karakterine göre senin üniversiteden beklentin sana dünyaya açılma imkanı vermesi ve seni bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmesi. Çünkü sen kalıplara sığmayanlardansın. Büyümek, açılmak, öğrenmek ve tüm bunları yaşarken de yaşamak ve yaşatmak istiyorsun. Bu yüzden senin yerin Beykent Üniversitesi. Kaliteli yabancı dil öğretimi ve sosyal ortamıyla seni bir dünya vatandaşı olarak yetiştiren ve öğrenci değişim programıyla dünyaya açılmana imkan veren Beykent Üniversitesi seni bekliyor. Burslar, kontenjanlar ve aklındaki tüm sorular için tıkla!

Siz bizde değersiniz!

Siz bizde değersiniz!
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ikbal Nizam

bu testlerin tepeden tırnağa yalan ve mizahtan ibaret olduğunu bilse de insan merak ediyor acaba sonuç ne çıkacak diye :)

Ceren Çınar

Kaliteli Akademik Kadro! Karakterine göre senin üniversiteden beklentin kaliteli akademik kadro. Çünkü sen öğrenmeye aşıksın. Her alanda kendini geliştirmel... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Dünyaya Açılma İmkanı!