Görüş Bildir
Haberler
Karakterine Göre Bir Meyve Olsan Hangisi Olurdun?

Karakterine Göre Bir Meyve Olsan Hangisi Olurdun?

Easterling
16.04.2023 - 12:33

Kişilik özelliklerine bakarak bir meyve olsan hangisi olacağını söylüyoruz. 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi seni biraz tanıyarak başlayalım. Cinsiyetini öğrenelim mi?

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Karakterinin en ön plana çıkan yönü şunlardan hangisi olabilir?

4. Peki şu meşhur sözlerden hangisi, senin yapına daha uygun?

5. Güzeel! Yavaş yavaş tanıyoruz seni. Ama bize şunun cevabını vermelisin: Bir takım sporuna katıldığını düşün. Orada senin rolün ne olurdu?

5. Güzeel! Yavaş yavaş tanıyoruz seni. Ama bize şunun cevabını vermelisin: Bir takım sporuna katıldığını düşün. Orada senin rolün ne olurdu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz işlerle güçlerle alakalı soru soralım değil mi :) Nasıl bir iş yerinde çalışmak isterdin?

7. Peki kariyerinde gelmek istediğin nokta nedir?

8. Hadi şunu da cevapla… Bir soruna çözüm ararken en çok hangisine önem verirsin?

9. Şimdi de iş yerindeki kılık kıyafete bakış açını öğrenelim! Hangisini tercih edersin?

10. Son olarak.. Bir patronda arayacağın özellik bunlardan hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Elma" çıktın!

"Elma" çıktın!

Bazı insanlar doğuştan farklı ve özgün yaratılmıştır. Karakterinle tüm bu insan kalabalığı içerisinde ışık gibi parlıyorsun. Her zaman ilginin odağındasındır, sen konuştuğun zaman insanlar susup seni dinler. Yaratıcısın ve kendine güvenin tam. Ayrıca asi olduğunu da söylemek gerek; kurallara topyekün karşısın. Hatta 'kurallar çiğnenmek için vardır' senden sonra üretilmiş bir şey. Son olarak herkes seni elde etmeye çalışıyor, doğal bir çekiciliğin var çünkü. Bakalım ihale kime kalacak :)

"Çilek" çıktın!

"Çilek" çıktın!

Karakteri adeta tutkuyla yoğrulmuş bir insansın. Kelimeler bunu anlatmaya yetmez, seni tanımak lazım. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bir işe kafayı taktığın zaman, o sende adeta bir fetiş haline geliyor, gece rüyalarına giriyor, tüm algın oraya yönleniyor. Ve eninde sonunda da o iş halloluyor. Bu kararlılık sana çok farklı bir hava katıyor ve biliyor musun acayip çekici oluyorsun ;)

"Ananas" çıktın!

"Ananas" çıktın!

Sen dünya umrumda olmayan bir insansın. Şu hayatta kafana taktığın en ufak bir şey yok desek abartmış olmayız. Falanca filancayla kavgalıymış, bilmem kim bilmem kimin arkasında konuşmuş, hiç umrunda değildir. Keyfini hiç ama hiçbir şey kaçıramaz. Ayrıca yaz ve tatil insanı olduğunu da söylemek gerek. İnsanı tatilde tanıyacaksın demişler, bu sözün kanıtısın. Off yaz gelse de tatile aksan değil mi :)

"Portakal" çıktın!

"Portakal" çıktın!

Sen varoluşunun en büyük amacı sana verilen süre boyunca eğlenebildiğin kadar eğlenmek. Tam bir parti insanısın, daha doğrusu senin olduğun yerde parti vardır; bu yüzden kambersiz düğün olmaz misali, tüm eğlencelerin aranılan yüzüsün. Enerjiksin, hızlısın ve asla miskin değilsin. Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm hastalıklara iyi gelir. Senden herkese lazım, şifa niyetine :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
59
38
27
15
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
7 24

Ananas

Gizem Yenikler

"Elma" çıktın! Bazı insanlar doğuştan farklı ve özgün yaratılmıştır. Karakterinle tüm bu insan kalabalığı içerisinde ışık gibi parlıyorsun. Her zaman ilginin... Devamını Gör