Görüş Bildir
Haberler
Karakterin Bir Film Olsa Hangi Tür Olurdu?

Karakterin Bir Film Olsa Hangi Tür Olurdu?

Easterling
31.01.2023 - 12:24

Kişilik özelliklerin bir film olsaydı hangi tür film olurdu? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim mi?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Peki söyle bakalım, şu an seni bu görsellerden hangisine ışınlamamızı isterdin?

4. Şimdi de gözüne en lezzetli görünen patlamış mısırı seçmeni istiyoruz!

5. Uykulu olduğunda genelde nasıl biri oluyorsun diye sorsak?

5. Uykulu olduğunda genelde nasıl biri oluyorsun diye sorsak?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence film izlemek için en iyi seçenek hangisi?

7. Nasıl biten filmleri daha çok seviyorsun?

7. Nasıl biten filmleri daha çok seviyorsun?

8. Peki günün hangi vaktinde film izlemeyi tercih edersin?

9. Film izlerken bunlardan hangisi daha iyi gider?

10. Son olarak söyle bakalım, bir kere izlediğin bir filmi yeniden izler misin?

10. Son olarak söyle bakalım, bir kere izlediğin bir filmi yeniden izler misin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Romantik Komedisin!

Sen Romantik Komedisin!

Sen gerçek anlamda bir aşk insanısın. Aşk ile yatıp aşk ile kalkıyorsun. Adeta onun için yaşıyorsun. Aşkın içinse en acayip şeyleri yapabilirsin. Komplimanların orijinal, jestlerinse kendine aşık eden cinstendir. Ancak, nedendir bilinmez, bu aşkı da hep en uçlarda yaşayıp, kendini hep en zor, en içinden çıkılmaz durumlara sokuyorsun. Ama sıkıntı yok mutlu bir son seni bekler. Havaalanında görüşmek üzere ;)

Sen Korku Filmisin!

Sen Korku Filmisin!

Sen; gizemli olan şeylere, doğa üstü olaylara, paranormal şeylere acayip derecede merak duyan birisin. Çünkü gerçek dünya, sana göre çok sıkıcı ve monoton: Sürekli hep aynı şeyler yaşanıyor ve aşılamaz duvarlar, kurallar vesaireler var. Ancak senin dünyan öyle mi? Sürekli bir yerlerden çıkan üç harfliler, hayaletler, periler, hortlaklar var. Kısaca avuçların terlemeden yaşamayı asla kabul etmiyorsun... Yok yok bi ses gelmedi.. Kedidir o kedi :)

Sen Komedi Filmisin!

Sen Komedi Filmisin!

Sen espri ve şaka seven bir insansın. Bu dünyaya insanları güldürmeye gelmişsin ve bu işi de hakkıyla yerine getiriyorsun. Bu espri becerin ise gayet tabii kıvrak zekandan gelmekte. Bunun yanında üstün bir gözlem gücünün olduğunu söylemek gerek. Bir insanı yerin dibine sokman veya zayıf noktalarını belirleyebilmen için, onu sadece bir kere görmen yeter yani. Kısaca, eğlenceli insansın vesselam, seninle ömür uzar, ömür!..

Sen Dramsın!

Sen Dramsın!

İl olarak senin çok kırılgan ve duygusal birisi olduğunu söylemek gerek. Dünyanın en uzak, en alakasız yerinde yaşanan acı bir olayı bile, taa derinlerinde hissedebilirsin. Empati gücün yüksek çünkü: 'Anlayabiliyorsun' bir bakıma. Arkadaşlık ilişkilerinin de bundan bir farkı yok. İlişkilerini samimiyet ve sevgi üzerine kurabiliyorsun ve en önemlisi bu sözler sana asla klişe gelmiyor!

Sen Sanat Filmisin!

Sen Sanat Filmisin!

Sen karakterin gereği sürekli bir arayış içerisindesin. Mesela huzuru arıyorsun veya gerçeği ya da bilgiyi, varoluşu... Ama bunları ararken en önemli aracın: Sanat! Çünkü estetiğin üstünlüğüne inanıyorsun. Bazen konuştuklarından kimse bir şey anlamasa da, sıkıntı yok, uygun kulaklar illa ki vardır bir yerlerde. Endişeli ve sıkıntılı biri olduğunu da söylemek elzem. Ansızın düşünceler sarıyor etrafını Turan taktiği misali. Uzaklara dalmalarınsa bi' bitmedi gitti :)

Sen Bilim-Kurgusun!

Sen Bilim-Kurgusun!

Sen sıra dışı olan ve herkesten farklı bir bakış açısına sahip olan şeyleri seviyorsun. Senin zihninde her şey mümkündür çünkü: Uzay savaşları, zaman yolculuğu, Matrix evreni... Bu entelektüel ve bi' acayip zihinden ise oldukça memnunsun. O hayal dünyandan çıkıp, gerçek dünyaya geldiğin (gelmek zorunda olduğun) zamanlar ise senin için tam bir çile. Hayal dünyanı seviyor, omuzlarından öpüyorsun hasılı :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
99
40
38
15
14
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın