Görüş Bildir
Haberler
Kaptan Bir Gemi Göründü! Engin Denizlerin Tek Hakimi Olmanızı Sağlayacak 10 Korsan Temalı Oyun

Kaptan Bir Gemi Göründü! Engin Denizlerin Tek Hakimi Olmanızı Sağlayacak 10 Korsan Temalı Oyun

cihan taştan
09.11.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 18.10.2022 - 08:57

Denizlerin hakimi siz olun! Denizlerde hüküm sürmek ve korsanların macera dolu hayatlarına yakından bakmak için oynayabileceğiniz birbirinden sürükleyici oyunlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Monkey Island Serisi

1. Monkey Island Serisi

Korsan temalı oyunların en eski örneklerinden biri olan Monkey Island, bu alanda belki de en çok oynanan oyunlardan biri olma özelliğine de sahip. Oyunun macera ve aksiyon dışında eğlence ve mizah yönünün de büyüleyici olduğunu belirtelim.

2. Eve Online

2. Eve Online

Uzay korsanlarını korsandan saymıyorsanız yanılıyorsunuz! Sayısız seçenek arasında seçim yaparak uzayın derinliklerinde kendi kaderinizi çizdiğiniz bu oyunda hem macera hem de keşif sizinle olacak!

3. Lego Pirates of the Caribbean

3. Lego Pirates of the Caribbean

Disney Interactive Studios tarafından yayınlanan oyun, ilk olarak 2011 yılında piyasaya sürüldü. Serinin ilk dört filmine yer verilen Lego Pirates of the Carribbean oyununda her karakterin farklı özellikleri ve güçleri var. Oldukça sürükleyici bir oyun akışı sunan Lego, korsanlar dünyasına yakından bakmanızı mümkün kılıyor.

4. Sea of Thieves

4. Sea of Thieves

Rare tarafından geliştirilen Sea of Thieves, korsan maceralarını konu alan oyunların başında geliyor. Aksiyon-macera türüne dahil olan oyunda yağmacılıktan dövüşe, kaptanlıktan keşife her alanda deneyim sahibi oluyorsunuz. Korsanlığın olmazsa olmazı hazine avından bahsetmiş miydik! 🤠

5. GreedFall

5. GreedFall

2024 yılında ikincisi çıkması beklenen oyun, daha ilk versiyonuyla gamer'ların favorileri arasına girmeyi başardı. Fantastik canavarların kol gezdiği gizemli bir adada geçen GreedFall, dövüş hamleleri konusunda da oldukça iddialı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Assassin's Creed: Black Flag

6. Assassin's Creed: Black Flag

Korsanlığın altın çağını konu alan Assassin's Creed: Black Flag, denizleri ele geçirme savaşında ön plana çıkmanıza olanak tanıyor. Oyun motoruyla gamer'ları büyüleyen ve serinin öne çıkan oyunlarından biri olan Black Flag, Ubisoft'un imzasıyla yayınladı. 2013'te yayınlanan oyunun 15 milyondan fazla satarak korsan oyunlarında gamer dünyasına yeni bir soluk getirdiğini de söylememek olmaz!

7. Pillars of Eternity 2: Deadfire

7. Pillars of Eternity 2: Deadfire

2015 yılına piyasaya sürülen Pillars of Eternity'nin devam niteliğindeki sürümü olan Pillars of Eternity 2: Deadfire, korsan oyunları arasında iyi bir şöhrete sahip. Yelken açtığınız bu zorlu yolculukta hem şansa hem de beceriye bolca ihtiyacınız olacak!

8. Blood and Gold: Caribbean

8. Blood and Gold: Caribbean

Mount & Blade'in oyun motoruyla geliştirilen Blood and Gold: Carribbean, Karayipler'de geçen bir strateji ve rol yapma oyunu. Kadın karakterle oynama şansınız da bulunan oyunda oldukça geniş seçenekler ve limitsiz ihtimaller var... Maceranızın zorluğunu seçimleriniz belirleyecek!

9. Blackwake

9. Blackwake

Topları ateşle, düşman gemilerini batır, kılıç ve ateşli silahlarla savaşmaya başla! Korsan oyunlarının en sevilenlerinden biri olan Blackwake, FPS oyunlarının başarılı versiyonları arasında gösteriliyor. Geniş bir kişiselleştirme portföyü bulunan oyun bu anlamda da oldukça başarılı!

10. Assassin's Creed: Rogue

10. Assassin's Creed: Rogue

Ubisoft'un yayınladığı Assassin's Creed serisinin 7. ana oyunu olan Rogue, Shay Patric Cormac karakterinin riskli ve macera dolu serüvenini konu alıyor. Blag Flag'a oldukça benzeyen bir oyun yapısı olan Rogue, TPS türünün en başarılı örneklerinden biri. Hem kurgusu hem de görsel efektleriyle gamer'ların favorileri arasına giren oyun, size bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın