Görüş Bildir
Haberler
Kanal D Sunucusu Şevval Şirin'den Şok Eden Açıklamalar! Hem Tehdit Edildim, Hem Tacize Uğradım...

Kanal D Sunucusu Şevval Şirin'den Şok Eden Açıklamalar! Hem Tehdit Edildim, Hem Tacize Uğradım...

GNS
01.11.2021 - 23:27

Kanal D ana haberin hafta sonu programlarında sunuculuk yapan Şevval Şahin sosyal medya hesabında herkesi şok eden bir açıklamada bulundu. Toplu taşıma kullandığı esnada tacize uğradığını anlatan Şahin, olay için kendisinde kabahat bulanlara sert çıkışta bulundu. Yaşadıklarından bahsederken 'Gayet normal bir saatte bile bir kadın sokakta tek başına güvende olamayacak mı bu ülkede?' şeklinde ifadeler kullanan Şevval Şirin olayı Twitter hesabında yazdı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kanal D Ana Haber'in hafta sonu sunucusu Şevval Şirin, Marmaray'da tacize uğradığını anlattı. Durumun hakaret ve tehdit boyutuna ulaştığını da sözlerine ekleyen Şirin kendine tepki gösterenlere de sert bir şekilde yanıt verdi.

Bir Kadın Tek Başına Güvende Olamayacak Mı?

Bir Kadın Tek Başına Güvende Olamayacak Mı?

Kanal D haber sunucusu Şevval Şirin, Suadiye Marmaray durağı yakınında tacize uğradığını söyledi. Şirin, 'Gayet normal bir saatte bile bir kadın sokakta tek başına güvende olamayacak mı bu ülkede?' tepkisini dile getirdi. Adamın teklifini geri çeviren Şirin, ısrarlı tavrını devam ettiren adama aynı yanıtı verdiğinde hem küfür işitip hem de tehdit edildiğini aktardı.

Şirin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Suadiye’de Marmaray’ın orada arkadaşımı beklerken bir adam geldi yanıma, 'Sizi çok beğendim tanışalım mı?' dedi, reddedip tepki gösterdim. 'Niye böyle yapıyorsun beğendim seni diyorum' dedi, tekrar reddedilince küfür etmeye başladı. 'Seni bulacağım' deyip tehditler savurdu. Gayet normal bir saatte bile bir kadın sokakta tek başına güvende olamayacak mı bu ülkede?' ifadesini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın