Görüş Bildir
Haberler
Kanal D'nin Yeni Dizisi Üç Kız Kardeş Setinde Korona Paniği! Özgü Kaya Covid Pozitif...

Kanal D'nin Yeni Dizisi Üç Kız Kardeş Setinde Korona Paniği! Özgü Kaya Covid Pozitif...

GNS
27.12.2021 - 23:05

Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş setinde bir koronavirüs vakası daha ortaya çıktı. Yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanan Üç Kız Kardeş dizi ekibinde daha öncesinde iki oyuncunun koronavirüs testinin pozitif olması panik yaratmıştı. Dizi oyuncularından Özgü Kaya'nın da pozitif olduğu öğrenildi. Dizi çekimleri durduruldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Adı Efsane dizisindeki Sibel rolüyle ekranlar önündeki kariyerine başlamış olan güzel oyuncu Özgü Kaya şimdilerde Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Daha öncesinde Üç Kız Kardeş dizi ekibinde iki oyuncunun koronavirüs olmasıyla bir telaş yaşanmıştı. Özgü Kaya'nın da pozitif olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Üç Kız Kardeş Setinde Koronavirüs Paniği

Üç Kız Kardeş Setinde Koronavirüs Paniği

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisinde yönetmen Eda Teksöz, usta oyuncu Veda Yurksever ve Almila Ada korona olmuştu. Birbirine son derece bağlı Türkan (Özgü Kaya), Dönüş (Almila Ada) ve Derya (Melis Berberoğlu) isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatacak olan dizi ekibinde bir başrol oyuncusu daha koronavirüse yakalandı.

Özgü Kaya Koronavirüse Yakalandı

Özgü Kaya Koronavirüse Yakalandı

Senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı dizide Türkan karakterini canlandıran oyuncu Özgü Kaya da koronavirüse yakalandı.

Hastalığı hafif atlattığı öğrenilen güzel oyuncu 10 günlük karantinasını evinde geçireceği bildirildi. Bu durum yılbaşı sonrası sete çıkmayı planlayan yapım ekibinin çalışma takvimini de etkilerken çekimlerin ertelendiği bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın