Görüş Bildir
Haberler
Kamyoncu Protestolarını Destekleyen Musk, Trudeau ile Hitler'i Bir Tutan Paylaşım Yaptı

Kamyoncu Protestolarını Destekleyen Musk, Trudeau ile Hitler'i Bir Tutan Paylaşım Yaptı

Milyarder Elon Musk, Kanada'da aşı zorunluluğunu protesto ederek tedarik zincirinin kilitleyen kamyonculara destek vererek, Kanada Başbakanı Trudeau ile Nazi Almanyası lideri Hitleri'i bir tutan bir paylaşımda bulundu. Musk, sonrasında paylaşımını sildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'daki paylaşımlarıyla konuşulan Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, aşı zorunluluğunu protesto eden kamyonculara destek için Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu Nazi Almanyası lideri Adolf Hitler'le karşılaştırdığı bir görsel paylaştı.

Musk, Hitler'in bir fotoğrafının ve 'Beni Justin Trudeau'yla kıyaslamaktan vazgeçin. Benim bir bütçem vardı' yazılı bir görsel tweet'ledi.

Milyarder Musk, görseli kripto para ticareti sitesi CoinDesk'in Trudeau'nun protestoculara yönelik fonları engelleme kararıyla ilgili haberine yanıt olarak gönderdi.

'Üzücü ve rahatsız edici'

Musk'un tweet'ine Auschwitz Müzesi'nden de tepki geldi. Yapılan paylaşımda, 'Adolf Hitler görseli kullanmak ve bu nedenle, onun yarattığı totaliter Nazi Almanyası rejimi tarafından acı çektirilen, aşağılanan, işkence gören ve öldürülen tüm insanların trajedisini kullanmak üzücü ve rahatsız edici. Bu, tüm kurbanların anısına saygısızlık etmekte ve birçok insanı incitmektedir' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce Elon Musk, Kanada'da aşı zorunluluğuna karşı büyük gösteriler düzenleyen kamyonculara destek verdiğini duyurumuştu. Musk, Kanada hükümetini barışçıl gösterileri bastırmakla suçlamıştı.

Başbakan Trudeau tarafından 14 Şubat pazartesi günü ilan edilen Acil Durumlar Yasası, finansal kurumlara, ablukayla bağlantılı bir bireyin veya işletmenin hesabını mahkeme emri olmadan dondurmak veya askıya almak için yeni yetkiler vermişti.

Sputnik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ne gerek var

Yorumlara bakınca yine bilgisi olmayıp fikri olan herkes konuşmuş. Bizim millet niye böyle ya, niye her şey hakkında bomboş yorumlar yapıyorsunuz, ilk önce g... Devamını Gör

Tulin Tulin

@ ne gerek var, bizler iyi kotu kendi capimizda bir beyin firtinasi yasadik, ne mutlu ki kimse kimseye hakaret etmedi, kotu bir soz soylemedi. Belli ki kutuk... Devamını Gör