Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kalp Yarası 25. Bölüm Tek Parça Full İzle…

Kalp Yarası 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kalp Yarası 25. Bölüm Tek Parça Full İzle…

ATV’nin sevilen dizilerinden Kalp Yarası, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Kalp Yarası son bölümde; birbirlerine duydukları aşk sayesinde önlerine çıkan tüm engelleri aşan Ayşe ve Ferit, yeniden evlenmeye hazırlanmaktadır. Kalp Yarası, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça olarak yayınlandı. Peki, Kalp Yarası 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kalp Yarası ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalp Yarası yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Birbirinden önemli olayların yaşandığı Kalp Yarası yeni bölüm, tek parça olarak izleyicilerle buluştu. Peki, Kalp Yarası fragmanı yayınlandı mı? İşte vatandaşların ilgi ile takip ettiği Kalp Yarası son bölüm detayları…

Kalp Yarası Son Bölüm Yaşananlar

Kalp Yarası Son Bölüm Yaşananlar

Birbirlerine duydukları aşk sayesinde önlerine çıkan tüm engelleri aşan Ayşe ve Ferit, yeniden evlenmeye hazırlanmaktadır. Fakat Şahin'in Ayşe'nin gitmesine izin vermeye niyeti yoktur. Şahin, Ayşe'yi en zayıf yerinden vurmaya karar verir ve planını devreye sokar.

Yaman'ın Adnan'ın oğlu olduğu gerçeği Azade'yi sarsarken, bulunduğu delikten kurtulmaya çalışan Hande herkese büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Bu sürpriz Hande'nin hayatını değiştirirken Betül'ü de yeni kararlar almaya zorlayacaktır.

Kalp Yarası 25. Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kalp Yarası 26. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınladı mı?

Kalp Yarası 26. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınladı mı?

Kalpa Yarası yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın