Görüş Bildir
Haberler
Kaliteleri Tartışılmaz Olsa da Uzun Zaman Gole Hasret Kalan 11 Yıldız

Kaliteleri Tartışılmaz Olsa da Uzun Zaman Gole Hasret Kalan 11 Yıldız

Mustafa Boztepe
14.04.2016 - 20:49 Son Güncelleme: 15.04.2016 - 11:47

Kaliteleri ve büyüklükleri kesinlikle tartışılmayacak yıldız futbolcular da bazen gole hasret kalabiliyor. Onlar dünya futbolunun efsane isimleri, çok uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek ama bazen şansları yolunda gitmemiş. Messi ve Ronaldo'nun bile!

Goal, bu isimleri derledi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fernando Torres

1. Fernando Torres

Daha önce Liverpool forması giyerken ölümcül forvetlerden biriyken 2011'de yaklaşık 63 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye gittikten sonra dünyanın en korkulan hücumcularında biri olmaktan çıkıp alay konusu oldu. Torres, Chelsea'deki ilk sezonunda West Ham maçında ağları havalandırana dek tam 903 dakikayı suskun geçirdi. İspanyol futbolcu, 2012'de yarı finalde Barcelona'ya attığı golle Chelsea'yi finale taşısa da tüm zamanların en büyük transfer hatalarından biri olarak hatırlanacak.

2. Jozy Altidore

2. Jozy Altidore

2013 yazında Sunderland, AZ Alkmaar'la Eredivisie'de harikalar yaratan Amerikalı golcüyü 10 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı. Ancak Premier Lig'deki ilk golünü Aralık ayına kadar atamadı. Enteresandır ki Altidore, 2015 Ocak'ında Toronto FC'ye satılana dek ligde başka da gol sevinci yaşayamadı.

3. Amauri

3. Amauri

Juventus, Brezilya doğumlu İtalyan oyuncu için Palermo'ya tam 22.8 milyon Euro ödemişti. Bu, hiç de iyi bir harcama değildi! Zira Amauri, Juventus formasıyla Serie A'da gol atamadan bir koca yıl geçirdi. Sonunda 2012'de Fiorentina'ya giderken arkasında 22.3 milyon Euroluk bir kayıp bıraktı!

4. Karim Benzema

4. Karim Benzema

En ünlü hücumcularının kadroya çağrılmayacağı haberleri şüphesiz Fransızların EURO 2016 hayallerine darbe vurdu. Ancak belki de birçokları için bu, Benzema'nın milli maçlar düzeyinde 1222 dakikayı gol atamadan geçirmesi kadar önemli değildir!

5. Dennis Bergkamp

5. Dennis Bergkamp

Uçak korkusuyla tanınan Hollandalı, Inter'deki kasvetli döneminin ardından Arsenal'e gitti. Ajax'ın eski yıldızı, Highbury'de 10 numaralı formasıyla gol atamadan tam 6 maçı geride bıraktı. Bu, onun Arsenal için bir transferi fiyaskosu olacağı düşüncesini hakim kıldı. Ancak elbette ilerleyen dönemde Bergkamp, Topçular adına bir efsane oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Edinson Cavani

6. Edinson Cavani

Uruguaylı milli oyuncu, en soğukkanlı bitiricilerden biri olarak tanınsa da güzide geçen Napoli günlerinin ardından gittiği PSG'de her daim Zlatan Ibrahimovic'in gölgesinde kaldı. Cavani, geçtiğimiz sezon da Ligue 1'de tam 671 dakika boyunca gol bulamadı.

7. Peter Crouch

7. Peter Crouch

Liverpool onu 2005'in yaz aylarında Southampton'dan 7 milyon pound karşılığında transfer ettikten sonra Aralık ayına kadar gol atamadan 19 maç oynadı. Ancak elbette bu, onun ilerleyen günlerde -özellikle Arsenal karşısındaki mükemmel hat-tricki de dahil olmak üzere- yaptığı güzel işlerle kendini sevdirmesine engel olmadı.

8. Diego Forlán

8. Diego Forlán

Uruguaylı, 22 Ocak 2002'de Manchester United'a katıldı. Eylül'ün 18'inde ilk golünü attığında çoktan rakip takım taraftarları arasında alay konusu olmuştu bile! Forlan, United'da hiçbir zaman istenen performansı sergileyemese de o yılın Aralık ayında Anfield'da Liverpool'a attığı iki golle bir nebze kendini affettirdi.

9. Roberto Soldado

9. Roberto Soldado

Tottenham, Gareth Bale'dan kazandığı büyük paranın 32.7 milyon Euroluk kısmını Soldado'ya yatırarak koca bir israfa imza attı! Zira İspanyol forvet, Valencia'daki mükemmel formuna karşın White Hart Lane'deki ikinci sezonunda tam 8 ay 28 gün boyunca gol sevinci yaşayamadı ve sonrasında Villarreal'in yolunu tuttu.

10. Cristiano Ronaldo

10. Cristiano Ronaldo

Portekizli süperstar, şüphesiz tarihin gördüğü en büyük golcülerden biri ve son 7 yıldır sayısız rekor kırdığı Real Madrid'de bu başarısını perçinledi. Ancak 9 maç gol atamayınca bazıları, onun gol atmayı unuttuğunu düşündü. Sonuç olarak Ronaldo, Valencia karşısında tam 5 gol atarak gol orucunu sansasyonel bir biçimde bozdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Lionel Messi

11. Lionel Messi

Uzaylı diye tabir edilen Messi bile bu listeye girdi. Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, tam 452 dakikadır gole hasret ve bu süre artaya devam ediyor. Messi en son Atletico Madrid maçını da boş geçmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
32
13
10
8
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kelebekpipisi

Bende 3 maçtır gol atamıyorum ya :D

Ahmetcan Oral

Messi takıma da zarar veriyor işin ilginci. Barça' da artık onu satılamaz olarak görmediği yazılmıştı bir yerlerde sonuçta Neymar + suarez > messi olacak ...

Mümtaz Nazif

En son golümü temmuz 2013te attım.Stoper olmasam atardım da işte stoperim ben :D