Görüş Bildir
Haberler
Kalın Kaş Rehberi: Doğru Şekillendirmenin Sırları

Kalın Kaş Rehberi: Doğru Şekillendirmenin Sırları

Makyaj.com
15.04.2015 - 16:13 Son Güncelleme: 15.04.2015 - 16:16

Kalın kaş trendi uzun zamandır güzellik anlayışımızı başka bir yöne doğru taşıdı ve kaşlardaki bu doğallık akımı önce kırmızı halıda ve podyumlarda şimdilerde ise heryerde bizimle! Ancak bazılarımız hala ince kaşlarından müzdarip ve ne yaparlarsa yapsınlar kalın kaşlara sahip olamayacaklarını düşünüyorlar. Eğer sen de ince kaşlarından şikayetçiysen, kaş kalınlaştırmana yardımcı olacak rehberimiz için bize teşekkür edeceksin!

Cımbızı bir kenara bırak:

Biliyoruz, cımbızı yalnızca kaşlarını birazcık düzeltmek için kullanıyorsun. Ama bu sefer cımbızını kenara bırakmalısın. Neden mi? Üzgünüz ama elinde cımbızla gezerken, kaşlarının kalınlaşmasını bekleyemezsin. Hayır o ipi ve ağdayı da bir kenara bırakmalısın. Kusursuz bir kaş görünümü için kaşlarını almana gerek yok, aksine doğal kaş görünümünün sırrı alınmamış kaşlardan geçiyor.

Zaman ver:

Biraz sabretmen gerek. Kusursuz kaşlara sahip olmak beklemeye değer, öyle değil mi? Bu süreç bazıları için altı hafta sürerken, bazıları için aylar (ve hatta bir sene) sürebilir.

Süreci hızlandır:

Kaş almak yok, bu konuda anlaştık. Şimdi süreci hızlandırmak için yapman gereken şey sağlıklı beslenmek. Dolgun, kalın kaşlar için kaşlarına badem yağı ile bakım yapmayı da deneyebilirsin.

Boşlukları doldur:

Kaşlarını kalınlaştırmakla uğraşırken bakımsız gezmene gerek yok tabii. Kalşarını bir kaş fırçası ile fırçala ve tüylerin arasındaki boşlukları kaş kaleminle doldur. Böylece belirgin kaşların seni motive etmeye de yardımcı olacak.

Daha fazlası için tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın