Görüş Bildir
Haberler
Kahvenizi Alın Gelin! 9 Maddede Yıldız Haritası Okumanın Detaylarını Paylaşıyoruz!

Kahvenizi Alın Gelin! 9 Maddede Yıldız Haritası Okumanın Detaylarını Paylaşıyoruz!

Radlands
29.10.2022 - 16:33 Son Güncelleme: 12.10.2022 - 12:31

Yıldız haritası tüm gezegenlerin tam olarak doğduğunuz anda Güneş'in etrafındaki yolculuklarında nerede olduklarının bir haritasıdır. Burcunuz sizin hakkınızda bazı bilgiler verirken yıldız haritanız bir nevi kaderinizi gözler önüne serer... Gelin beraber yıldız haritası nasıl okunur püf noktalarına bakalım..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zodyak burcunuzu ve anlamını öğrenin.

Yıldız haritasının dış kenarı 12 bölüme ayrılmıştır. Doğum tarihiniz bu bölümlerden birine girer. Doğum tarihinizin düştüğü bölüm Zodyak burcunuzdur. Zodyak'ın hepsi farklı kişilik özelliklerini temsil eden 12 burcu vardır. Zodyak burcunuzun kişiliğiniz üzerinde bir etkisi olduğu söylenmektedir. Burcunuzun özelliklerini araştırarak üzerine kafa yorabilirsiniz.

2. Burcunuzun okunma şeklini nelerin etkileyebileceğini anlayın.

Burcunuzun bir yıldız haritanızın sadece küçük bir bileşeni olduğunu unutmayın. Burcunuzun nasıl okunduğunu çeşitli yönler etkiler. Bir yıldız haritasını tamamen okumak ve anlamını daha iyi anlamak için haritanın evleriniz ve gezegenleriniz gibi diğer tüm yönlerini dikkate almalısınız. Bu bilgiler hem bulunduğunuz yere hem de doğum tarihinize bağlıdır.

3. Yükselen burcunuzu bulun.

Yükselen burç, yıldız haritasının çok önemli bir parçasıdır. Bu, işaret ve derece olarak, doğumunuzun tam anında Doğu ufkunun üzerinde yükselen noktadır. Evlerin haritanızda nasıl bir etkisi olacağını bilmek için yükseleni bulmanız gerekir. Daire şeklinde 12 dilime ayrılmış yıldız haritasında saat 9 yönünden saat yönünün tersine sayarak ilk dilime denk gelen burç yükselen burcu ifade eder.

4. İlk 6 ev hakkında bilgi edinin.

Yıldız haritasındaki her bir ev hayatınızın farklı yönlerine işaret eder. Örneğin, birinci ev, doğumunuzu temsil eder yani kimliğiniz, fiziksel görünümünüz, tutumunuz, mizacınız ve diğer doğal nitelikleriniz ile ilgilidir. Dördüncü ev ise evi, aileyi ve mülkü temsil eder. Kökleriniz, geçmişiniz, çocukluğunuz ve hayatınızın bu alanlarından kaynaklanan içsel duygularınızı temsil eder.

5. Son 6 ev hakkında bilgi edinin.

İlk 6 eve ek olarak, son 6 ev de haritanızda nereye düştüğü ve bu evleri hangi gezegenlerin ve burçların yönettiğiyle beraber yıldız haritanızı okumanıza yardımcı olur. Örneğin, sekizinci ev, yenilenme ve yeniden doğuş evidir. Doğum, ölüm, çürüme, iyileşme, ameliyatlar ve yaralanmalar bu evde bulunur. Onuncu ev ise kariyer ve statüyü temsil eder. Hırslarınız ve özlemleriniz bu evde bulunur. Aynı zamanda bir topluluktaki yerinizi de ortaya çıkarır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Haritanızdaki gezegenleri keşfedin.

Haritanızın farklı evlerinden geçen gezegenler haritanızı etkiler. Gezegenler, farklı sembollerle temsil edilen grafik boyunca dağılmıştır. Astrologlara göre, gezegenlerin hareketleri, günlük yaşamınızdaki olaylar üzerinde etkisi olabilecek belirli enerjileri aktive edebilir.

7. Kişisel gezegenler hakkında bilgi edinin.

Gezegenler 2 türe ayrılır: kişisel gezegenler ve dış gezegenler. Kişisel gezegenler güneş, ay, merkür, venüs ve mars'ı içerir.Güneş, bir kişinin temel kimliğini ve amacını temsil eder. Ay, bir insanın nasıl tepki verdiğini ve hayatta yaşanan olayları nasıl yansıttığını temsil eder. Merkür, bireylerle ve nesnelerle ilişki kurma ve onları algılama yeteneğinizdir. Venüs, nelerden zevk aldığınızı gösterir. Mars iradenizi ve eylemlerinizi temsil eder.

8. Dış gezegenler hakkında bilgi edinin.

Dış gezegenler Jüpiter, Satürn, Uranüs, Plüton ve Neptün'ü içerir. Kişiliğinizin iç gezegenlerden farklı yönlerine işaret ediyorlar. Jüpiter, kişisel gelişiminizi olduğu kadar kendinizi topluma nasıl entegre ettiğinizi temsil eder. Satürn, kişisel sorumluluklarınızı temsil eder. Uranüs, öğrenme ve büyüme yeteneğinizi temsil eder. Neptün, ideallerinize ve hayal gücünüze işaret eder. Plüton, değişim ve içsel büyüme kapasitenizi temsil eder.

9. Evlerinizi ve burçlarınızı kullanarak gezegenlerinizi yorumlayın.

Bir yıldız haritasını doğru okumak için, gezegenlerin nerede göründüğünü dikkate almanız gerekecektir. Hangi evde ve hangi burcun altında görünüyorlar? Bu size kişiliğiniz ve yaşam yolunuz hakkında fikir verecektir.Gezegenler ne yaptığınızı, yani nelerden zevk aldığınızı ve sizi neyin yönlendirdiğini temsil eder.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
5
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın