Görüş Bildir
Haberler
Kağıda Yazılanları Dijital Ortama Aktaran Akıllı Kalem

Kağıda Yazılanları Dijital Ortama Aktaran Akıllı Kalem

Onedio Medya
27.08.2015 - 11:13

Telefona veya tablete not tutmak ve bu notları bulutta saklamak her yerden erişim açısından büyük bir kolaylık sağlıyor. Ancak her zaman bu cihazlara ulaşım sağlanamayabiliyor ve doğrusunu söylemek gerekirse kağıda not almak çok daha kolay oluyor. Orée Stylograph adı verilen kalem, kağıda alınan notları dijital ortama aktararak kullanıcıların hayatını büyük ölçüde kolaylaştırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üçgen şeklindeki tasarımıyla tutuşu kolaylaştıran bu kalem deri kaplamalı A5 boyutunda not defteri ile birlikte geliyor. Özel bir kağıta sahip olan defter, kalemin yaptığı hareketlerin kaydedilmesine olanak sağlıyor. Dolayısıyla bu kağıt kullanılmadan yazılanları kaydetmek mümkün değil. Söylenenlere göre Orée’nin kalemi iki gün boyunca kullanılabiliyor ve bu süreç içerisindeki yazıları kendi hafızasında tutuyor.

Yazılar istendiği zaman Bluetooth aracılığıyla iOS veya Android cihazda bulunan kendi uygulamasına aktarılabiliyor. Bu uygulama üzerinde düzenlenebiliyor, farklı formatlara çevriliyor ve Google Drive, Evernote gibi üçüncü parti uygulamalara gönderiliyor. 0,7 mm uca sahip kalem, arkasında yer alan micro USB girişi aracılığıyla şarj ediliyor. Yakın zamanda resmi internet sitesi üzerinden satışa sunulacak olan cihazın eylül ayında kullanıcılarla buluşacağı ifade ediliyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0