Görüş Bildir
Haberler
Kafeler ve Restoranlar Kaça Kadar Açık? Müzikli Mekanlar Kaça Kadar Açık Olacak?

Kafeler ve Restoranlar Kaça Kadar Açık? Müzikli Mekanlar Kaça Kadar Açık Olacak?

Müge Kakşi
21.06.2021 - 22:16

Koronavirüs salgını yaklaşık 2 senedir tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Bir çok ülkede salgının seyrine göre zaman zaman kısıtlamalar ve yasaklar getirilirken aşılanma çalışmalarının başlamasıyla ülkemizde dahil kademeli normalleşmeye geçildi. Bugün yapılan Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Temmuz itibariyle uygulanacak yeni kararları açıkladı. Karalar arasında en çok merak edilen ise kafe ve restoranların kaça kadar açık olacağı oldu. Peki müzikli mekanlar kaça kadar açık? Kafe ve restoranlar kaça kadar açık olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kafe ve Restoranlar Kaça Kadar Açık

Kafe ve Restoranlar Kaça Kadar Açık

Kafeler ve restoranlar Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri saat 07.00-21.00 saatleri arasında belirli kurallar çerçevesinde masada hizmet veriyorlar. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri21.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis olarak hizmet veriyorlar. Pazar günleri ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis yapabiliyorlar. Kafelerin ve restoranların çalışma saatleri ile ilgili yeni bir karar alınmadı.

1 Temmuz İtibariyle Müzikli Mekanlar Kaça Kadar Açık

1 Temmuz İtibariyle Müzikli Mekanlar Kaça Kadar Açık

Kabine'den çıkan kararlar doğrultusunda, '' 1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesaiye geçiliyor. Şehirlerarası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor.'' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın