Görüş Bildir
Haberler
Kadrosu Tam Bir Yıldızlar Geçidi Olmasına Rağmen Gişede Hayal Kırıklığına Uğratan 10 Film

Kadrosu Tam Bir Yıldızlar Geçidi Olmasına Rağmen Gişede Hayal Kırıklığına Uğratan 10 Film

15.11.2022 - 13:48

Kadrosu yıldızlar geçidi olmasına rağmen gişede hayal kırıklığı yaşatan 10 filmi sizin için listeledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Counselor (2013)

The Counselor (2013)

Michael Fassbender, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem ve Brad Pitt kadroda; Gladiator, Alien ve Blade Runner'dan hatırlanacak usta yönetmen Ridley Scott kamera arkasında. İşler ne kadar ters gidebilir ki? 2013 yılında vizyona giren The Counselor, eleştirmenler tarafından yerden yere vuruldu, anlaşılması zor olarak nitelendirildi ve gişede de bekleneni veremedi.

Movie 43 (2013)

Movie 43 (2013)

Çeşitli yönetmenlerin imzasını taşıyan birbirinden 'ilginç' skeçleri birleştiren Movie 43; Emma Stone, Richard Gere, Halle Berry, Chloe Moretz, Gerard Butler, Hugh Jackman, Kate Winslet, Uma Thurman ve Naomi Watts gibi isimleri birleştiriyordu. Film, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından komik bulunmadı ve bu kadroya rağmen gişede zarar etti.

The Last Duel (2021)

The Last Duel (2021)

Yine bir Ridley Scott filmi, usta yönetmenin iyi bildiği tarihi-epik savaş filmleri türüne dönüşünü müjdeliyordu. Ancak Adam Driver, Matt Damon, Jodie Comer ve Ben Affleck'li kadrosuna ve 100 milyon dolarlık bütçesine rağmen film, gişede sadece 30 milyon dolar elde edebildi.

Heaven's Gate (1980)

Heaven's Gate (1980)

1980 yapımı 'Heaven's Gate', Amerikan sinemasının tarihindeki en büyük maddi zarara yol açan filmlerden biri olarak biliniyor. United Artists stüdyosunun kapanmasına neden olan filmin kadrosunda dönemin prestijli oyuncularının birçoğu bulunuyordu: Jeff Bridges, Kris Kristofferson, Christopher Walken, Isabelle Huppert, Willem Dafoe, John Hurt, Mickey Rourke ve Terry O'Quinn. Filmin 7 milyon dolar olarak belirlenen bütçesi, çekimlerde çıkan aksaklıklar ve yönetmen Michael Cimino'nun tutumu nedeniyle 45 milyon dolara kadar çıktı ve gişede büyük hüsrana uğradı.

Cats (2019)

Cats (2019)

Cats müzikalinin 2019 yapımı sinema uyarlaması, Oscar ödüllü yönetmen Tom Hooper'ın imzasını taşıyordu. Filmin kadrosunda Judi Dench, Ian Mckellen, James Corden, Idris Elba, Jason Derulo ve Taylor Swift gibi isimler yer almasına rağmen Cats, oldukça ucuz görünen animasyonları ve bir türlü akmayan temposuyla izleyicilerin ve eleştirmenlerin ilgisini kazanamadı. 2.8'lik IMDb puanı da cabası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

How Do You Know? (2010)

How Do You Know? (2010)

James L. Brooks imzalı romantik komedinin kadrosunda Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson ve Jack Nicholson yer alıyordu. Ancak yazar/yönetmen Brooks ve dört oyuncu 10'ar milyon dolar talep edince filmin bütçesi bu tür bir romantik komedi için aşırı sayılabilecek bir meblağ olan 120 milyon doları buldu. Film, gişede de bekleneni veremedi ve yapımcılarına 100 milyon dolara yakın para kaybettirdi.

Amsterdam (2022)

Amsterdam (2022)

2022'nin Ekim ayında vizyona giren film, yönetmen David O. Russell'ın (Silver Linings Playbook, American Hustle) imzasını taşıyor ve Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldana, Rami Malek ve Robert De Niro gibi isimleri buluşturuyordu. Film, 80 milyon dolarlık bütçesine karşılık gişede 24 milyon dolar kazanabildi.

Aloha (2015)

Aloha (2015)

Sıcak, içten filmleriyle tanıdığımız yönetmen Cameron Crowe'un imzasını taşıyan, romantik komedi türündeki 'Aloha', Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, John Krasinski, Alec Baldwin ve Bill Murray'i buluşturan oyuncu kadrosuna rağmen bekleneni veremedi. Gişede 20 milyon dolara yakın para kaybeden film, seyirciler ve eleştirmenler tarafından da beğenilmedi ve kısa sürede unutuldu.

Collateral Beauty (2016)

Collateral Beauty (2016)

2016'da vizyona giren fantastik drama, Will Smith, Kate Winslet, Edward Norton, Helen Mirren ve Keira Knightley gibi isimleri birleştiren kadrosuna rağmen ses getiremedi ve dünya genelinde bütçesini çıkarsa da ABD gişesinde başarı elde edemedi.

Dolittle (2020)

Dolittle (2020)

Birçoğumuzun Eddie Murphy'nin başrolünde yer aldığı filmlerden hatırladığı Doktor Dolittle karakteri, 2020 yılında vizyona giren yeni filmde Robert Downey Jr. tarafından canlandırıldı. Kadroda Downey Jr'ın yanında (bir kısmı hayvanları seslendiren) Rami Malek, John Cena, Emma Thompson, Tom Holland, Selena Gomez, Ralph Fiennes, Marion Cotillard ve Antonio Banderas gibi isimler yer alıyordu. Ancak film pandemi dönemi gişesinde bekleneni veremediği gibi izleyiciler ve eleştirmenler tarafından da beğenilmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın