Görüş Bildir
Haberler
Kadıköy'de Vahşet: Hakim Eşini Bıçaklayıp Üzerine Kızgın Yağ Döktü!

Kadıköy'de Vahşet: Hakim Eşini Bıçaklayıp Üzerine Kızgın Yağ Döktü!

Kadıköy'de eşi ile Necmi A. ile kavga eden Hande A., eşini bıçaklayıp üzerine kızgın yağ dökerek öldürdü. Hande A. daha sonra evin balkonundan atlayıp intihar etti. Necmi A.'nın Anadolu Adliyesi'nde hakim olduğu öğrenildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay dün saat 10.00 sıralarında Kadıköy'de meydana geldi. Anadolu Adliyesi'nde görevli Hakim Necmi Arslan (54), eşi Hande Arslan (43) ve iki çocuğuyla birlikte 7 katlı bir binanın 3.katında yaşıyordu. 

Çiftin çocukları kreşte olduğu sırada Hande Arslan, eşi Necmi Arslan arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Eşini önce bıçaklayan Hande Arslan daha sonra ise kızgın yağ dökerek yaktı. Eşini öldüren Hande Aslan 3. kattaki evlerinin balkonundan aşağı atladı.

Yanıt alamayınca çilingirle eve girdiler

Yanıt alamayınca çilingirle eve girdiler

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı halde yerde yatan Hande Arslan'ı ambulansla, Göztepe Şehir Hastanesi'ne sevk etti. 

Bina görevlisi Murat Taşçıoğlu, eşinin hastaneye kaldırıldığını söylemek için hakim Necmi Arslan'a mesaj attı, fakat yanıt alamadı. Dairede başka birinin olup olmadığını öğrenmek isteyen polis ekipleri ise, kapıyı çilingirle açarak içeri girdi. Ekipler hakim Necmi Arslan'ı bıçaklanmış halde yerde yatarken buldu.

Necmi Arslan'ın vücudunda kızgın yağ ile oluştuğu anlaşılan yanıklar ve darp izleri olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri Necmi Arslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Hastanede hayatını kaybetti

Hastanede hayatını kaybetti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayda yaralanan Hande Arslan ise ambulansla Göztepe Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.Yaralı kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardıdan Necmi Arslan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

Hande Arslan'ın hakim eşini bıçakladıktan sonra balkondan aşağı atladığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
25
21
7
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emel

İşler çığrından çıktı. Vahşetin boyutu giderek artıyor. Cinayetler günlük rutin hale geldi. Acilen çözülmezse sosyal patlamanın altından kalkamaz kimse.

LAPSEKİLİ PRIAPOS

Tvyi kapatın. Telefonu bir iletişim aracı olarak kullanın. Ailenizi iş yerindeki saçma salak insanlardan üstün tutun( Müdürüne laf diyemeyen erkek/kadın evde... Devamını Gör

ömer

Yahu neyi anlaşamadınız be suçsuz günahsız o çocukların hayatını bitirdiniz gidin kardeşim baktın tartışmanın içinden çıkamıyorsun sktirin gidin köşenize çek... Devamını Gör

LAPSEKİLİ PRIAPOS

Tam olarak içimdekileri söylediniz. Bu yüzden evlilik öncesi detaylı psikolojik test şart ve belli aralıklar ile bu testler tekrarlanmalı.

AsLı KıLıçer

Siddetin kadini erkegi, egitimli egitimsizi yok malesef. Ulke pimi cekilmis bomba gibi suan

Metin Yılmaz

erkeğin uyguladığı şiddeti hangi kadın uyguluyor örnek göstersene kezzap atan mı üstüne yağ dökenmi yüzünü falçatayla kesen mi erkekler şiddeti çok meyilli s... Devamını Gör