Görüş Bildir
Haberler
Kadıköy'de Kilise Duvarında Oynayan Kişiler Serbest Bırakıldı

Kadıköy'de Kilise Duvarında Oynayan Kişiler Serbest Bırakıldı

Kadıköy'de kilise duvarının üzerine çıkarak müzik eşliğinde oynanmasına ilişkin gözaltına alınanlardan 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 şüpheli serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Valiliği, Surp Takavor Kilisesi'ne giriş kapısı üzerine çıkarak uygunsuz davranışlar sergiledikleri tespit edilen 3 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Y.E.U., Ö. F.A. ve O.Y. Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevkedildi.

Gözaltına alınanlardan 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 şüpheli serbest bırakıldı.

Gözaltına alınanlardan 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 şüpheli serbest bırakıldı.

Valilik açıklama yaptı

Valilik açıklama yaptı

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, '11.07.2021 Pazar günü saat: 00.55 sıralarında Caferağa Mahallesi Khalkedon Meydanında, Surp Takavor Kilisesi'ne araçla gelen bazı şahısların, giriş kapısı üzerine çıkarak uygunsuz davranışlar sergiledikleri tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalarda; şüpheli Y.E.U ve Ö. F.A ile aracın sahibi O.Y adlı şahıslar 12.07.2021 günü ikametlerinde yakalanmışlardır. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. İbadethaneye yapılan bu çirkin davranışı kınıyoruz' denilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
54
13
8
8
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cem dayan

Akmilitan lar iş başında düşünsene böyle bir davranışı cami de yapsalar ya diri diri yakarlar yada şafak vakti kundaktaki bebeğe kadar göz altına alırlar.

U

a.q yobazları kendi dininize en ufak saygısızlıkta götlerini yırtan şerefsizler ama aynı allahın başka dinine yaptığı saygısızlığa piçliğe bak türkiye bok çu... Devamını Gör

Berker ulu

Biliyor musun? Cahillik çok kötü bir şey çok kötü...