Görüş Bildir
Haberler
Yeni Dizi Kaderimin Oyunu: Star TV Kaderimin Oyunu Ne Zaman Başlayacak?

Yeni Dizi Kaderimin Oyunu: Star TV Kaderimin Oyunu Ne Zaman Başlayacak?

Star TV, yeni sezonda iddialı bir diziye hazırlanıyor. Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak gibi son dönemin önemli oyuncularının yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinden ilk afiş yayınlandı. Vatandaşlar, Kaderimin Oyunu dizisi ile ilgili aramalara başladı. Kaderimin Oyunu konusu ve oyuncuları merak ediyor. İşte Kaderimin Oyunu yayınlanan ilk afişi ile konusu ve oyuncuları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Netflix’te yayınlan Bir Başkadır adlı yapımla adından söz ettiren güzel oyuncu Öykü Karayel, yeni sezonda iddialı bir yapımla yeniden ekranlarda olacak. Star TV ekranlarda yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Öykü Karayel’ye başrolde Akın Akınözü ve Sarp Apak eşlik edecek. Peki, Kaderimin Oyunu ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Kaderimin Oyunu İlk Afiş Yayınlandı

Kaderimin Oyunu Konusu Ne?

Kaderimin Oyunu Konusu Ne?

Kaderimin Oyunu dizisinin konusu şöyle olacak: Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer.

Kaderimin Oyunu Oyuncuları Kim?

Kaderimin Oyunu Oyuncuları Kim?

NGM Medya tarafından çekilen dizinin başrol oyuncuları ise Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak. Dizide ayrıca Meriç Aral, Kaan Çakır ve Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimler bulunuyor.

Kaderimin Oyunu Ne Zaman Başlayacak?

Kaderimin Oyunu Ne Zaman Başlayacak?

Stat TV, Kaderimin Oyunu dizisinin ne zaman başlayacağını henüz duyurmadı. Kaderimin Oyunu’nun ilk afişi ‘Yakında’ anonsu ile paylaşıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın