Görüş Bildir
Haberler
Kaan Yıldırım Hadise'den Sonra Aradığı Aşkı Buldu

Kaan Yıldırım Hadise'den Sonra Aradığı Aşkı Buldu

Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu'yla 2019 yılında boşanmış, sonrasında ünlü şarkıcı Hadise'yle yeni bir aşka yelken açmıştı. Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı gündeme bomba gibi düşmüş, Hadise bu aşkın dövmesini dahi yaptırmıştı. Ancak geçtiğimiz haziran ayında ayrılan ikili aşkı yeniden bulmuş gibi görünüyor. Hadise, Mehmet Dinçerler'de aşkı bulmuşken, Kaan Yıldırım önceki gece yeni aşkıyla basın mensuplarına yakalandı. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaan Yıldırım- Hadise Aşkı 2 Yıl Sürmüştü

Kaan Yıldırım- Hadise Aşkı 2 Yıl Sürmüştü

Bir ayrılık yaşayarak barışmaları sonrasında geçtiğimiz haziran ayında tamamen ayrılan Hadise ve Kaan Yıldırım ayrı ayrı aşkı bulmuş gibi görünüyor. Hadise Mehmet Dinçerler'le mutlu bir ilişkideyken, Kaan Yıldırım Hadise sorularına dahi ateş püskürüyordu.

Hadise Sorularına Cevap Vermiyor

Hadise Sorularına Cevap Vermiyor

Geçtiğimiz haftalarda bir üniversitede gençlerle söyleşiye katılan Kaan Yıldırım, kendisine yöneltilen; 

'Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Şimdi herkes sizi daha iyi tanıyor. Ne hissediyorsunuz?' sorusu karşısında söyleşiyi noktalandırmıştı.

Kaan Yıldırım'ın Şoförü Habercilere Saldırdı

Kaan Yıldırım'ın Şoförü Habercilere Saldırdı

Kaan Yıldırım, önceki akşam bir mekandan kadın arkadaşıyla çıkıp otomobiline binerken görüntülendi. O sırada 34 yaşındaki oyuncunun şoförü, basın mensuplarına saldırarak, görüntü almaya çalışan basın mensuplarını engellemeye çalıştı.

Milliyet Cadde'nin haberine göre;  Kaan Yıldırım, kız arkadaşını araca bindirdikten sonra muhabirlerin 'Yeni kız arkadaşınız mı?' sorusuna cevap vermeyerek aracına bindi.

Bu görüntüler sonrasında Hadise'den sonra Kaan Yıldırım'da aşkı buldu iddiaları,ortaya atıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
5
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın